ZI ÎN DAR – Adela Hanafi

ZI ÎN DAR -Adela Hanafi

ZI ÎN DAR – Adela Hanafi

Un an mai înțeleaptă, mai matură, mai împlinită. Sunt Adela Hanafi, mamă a doi băieți incredibili. Ei reprezintă cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit vreodată. Unul dintre ei mă veghează din ceruri, iar celălalt îmi dă forța de care am nevoie să trăiesc fiecare zi cu și prin iubire.

Experiența anilor care au trecut mi-a demonstrat că lucrurile materiale devin neînsemnate în fața trecerii timpului. La finalul zilei, degeaba ai genți, pantofi, mașini sau bijuterii cărora le-ai pierdut numărul. Tot ce contează cu adevărat este cu ce rămâi în suflet. Cu împlinire? Cu iubire? Cu bunătate? Abia atunci ești bogat!

În memoria fiului meu, Kuky, am conceput campania „ZI ÎN DAR”. Ziua mea de naștere înseamnă mai mult decât ocazia de a strânge lucruri materiale. Înseamnă șansa pe care mi-o ofer chiar mie, de a dărui mai departe cadoul unei copilării fericite și al unui viitor mai bun copiilor  cu dizabilități ai Școlii CONIL! Bineînțeles că binele acesta ar fi imposibil fără familia și prietenii mei, oameni buni și inimoși care înțeleg că, pentru mine, dragostea față de acești copii păstrează amintirea lui Kuky vie! Aceștia își transformă gândurile bune și cadourile de ziua mea în donații pe care eu să le pot folosi pentru mai binele copiilor speciali CONIL, pentru a le oferi burse de școlarizare, rechizite, programe gratuite de recuperare prin arte, muzică, digitalizare și sport, excursii, ateliere creative și multe altele.

Așadar, decid să-mi sărbătoresc ziua de naștere oferind, pentru că „dar din dar se face Rai”! Dacă dorești să-mi faci un cadou cu această ocazie, oferă-mi împlinire sufletească, iubire și speranță, donând suma pe care ți-o dorești accesând acest link.

Să fii mamă este cadoul suprem al vieții!

#CONIL

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?