WORKSHOP-uri 

PARINTE COPIL

La CONIL vei găsi toate activitățile necesare să-ți pregătească copilul pentru un viitor strălucit.

workshop-uri parinte copil

„CONIL – Locul unde familia devine mai puternică!”

Știm cu toții că pentru sănătatea psihică și o viață echilibrată copilul are nevoie să petreacă cât mai mult timp cu părinții săi. Din păcate, o viață agitată și problemele de zi cu zi, lipsa de idei, oboseala, ne împiedică să fim alături de cei mici așa cum ne dorim.

 

Noi cei de la Conil, venim în ajutorul dumneavoastră și vă propunem:

Cursuri și Ateliere interesante prin care cei mici vor învăța lucruri noi prin joacă și distracție, alături de cele mai importante persoane din viața lor

Cursuri pentru Adolescenți și Adulți

Evenimente lunare pentru copii și adulți

În Weekend,  CONIL vine în întâmpinarea dumneavoastră cu cursuri interesante părinte-copil cu ajutorul cărora părinții vor fi ajutați să își înțeleagă mai bine copilul și să își întărească legătura dintre ei și cei mici.

WORKSHOP DE ARTE PĂRINTE-COPIL

Cum ar arăta un tablou în sufrageria dumneavoastră pictat de dumneavoastră și de cel mic?

Pe lângă valoarea sentimentală, la cursul de arte părinte-copil veți învăța alături de cel mic diferite tehnici de pictură care vă vor dezvolta simțul estetic și vor transforma timpul petrecut alături de copilul dumneavoastră într-unul memorabil.

Cursurile de ARTE PĂRINTE-COPIL au loc de 2 ori pe lună, sâmbăta, în sediul nostru din Ghencea.


ZUMBA PĂRINTE-COPIL

Muzică, mișcare, energie și voie bună sunt ingredientele necesare unei activități de neuitat alături de cei mici.

Fabian Sanchez, antrenorul nostru de Zumba știe foarte bine acest lucru și a pregătit coregrafii distractive care să transforme orice oră de Zumba într-o mică petrecere.

Orele de Zumba părinte-copil au loc săptămânal, în fiecare sâmbătă, doar la sediul din Ghencea.


CURS DE FOTOGRAFIE PĂRINTE-COPIL

Fotografiile reprezintă cele mai de preț amintiri, care merg din generație în generație.

La cursul de fotografie veți învăța alături de copilul dumneavoastră cum să faceți cele mai reușite fotografii de familie și de vacanță cu telefonul mobil și multe altele precum:

 • Fotografii reușite cu smartphone-ul, de la selfie-uri la portretele prietenilor, familiei, animalelor de companie, vacanțele preferate, peisaje, detalii macro, fotografii noaptea etc
 • Ce face o fotografie reușită
 • Reguli de compoziție
 • Cum să vezi și să cauți lumina potrivită
 • Tipuri de lumină
 • Tips & tricks
 • Editare
 • Istoria fotografiei
 • Tehnici fotografice

Cursul se organizează o dată la 3 luni și se desfășoară săptămânal, în fiecare sâmbătă, doar la sediul din Ghencea.


YOGA PĂRINTE-COPIL

Atelierele de Yoga Părinte-Copil reprezintă activitatea ideală pentru cei care caută să se relaxeze cu cei mici. Prin mișcările specifice Yoga, corpul tău se întinde și se instalează o stare generală de bine.

Iar pentru cei mici diferitele poziții de yoga ce pot fi practicate cu părinții, le oferă un sentiment de siguranță și de apropiere față de ei.

Cursul se organizează săptămânal, în fiecare sâmbătă la sediul din Ghencea. 


ÎNVĂȚĂM SĂ GĂTIM CU PĂRINȚII

Gătitul este pentru cei mici o activitate distractivă care nu numai că îi face să se simtă utili dar contribuie și la crearea unor deprinderi de viață sănătoase..

Dar atunci când această activitate este realizată împreună cu cei mai aprigi susținători ai lor, și anume părinții, totul devine de neuitat!

Participă și tu la workshop-ul de gătit părinte-copil și împreună veți bifa cu siguranță un moment de neuitat.

Workshop-ul se organizează în weekend o dată pe lună, sâmbăta, la sediul nostru din Ghencea, unde avem o bucătărie utilată complet cu echipament profesionist, care îi așteaptă pe cei mici și ai lor părinți să pregătească cele mai delicioase gustări.

BONUS: În timpul workshop-ului veți afla și sfaturi utile despre cum să planificați un meniu săptămânal sănătos pentru familia dumneavoastră.

Workshop-ul se organizează lunar sâmbătă la sediul din Ghencea.


CURSURI DEZVOLTARE PERSONALĂ PĂRINTE-COPIL

Ateliere noastre de dezvoltare personală părinte – copil constituie un concept nou de family self-help care includ o serie de activități interactive ce stimulează disponibilitatea emoțională a părintelui față de copil, gestionarea emoțiilor și descoperirea eu-lui în contextul statutului de părinte, soț-soție și evident, fiu-fiică.

Atelierele includ atât activități copil-părinte cât și doar părinți sau doar copii, dar în contextul unei structuri unitare, a unor teme împărțite pe mai multe module, cum ar fi:

 • Relația copil – părinte unic;
 • Relația copil – părinți divorțați;
 • Relația părinți – mai mulți copii cu vârste diferite;
 • Relația părinți – preadolescent;
 • Relația părinți – adolescent;
 • Sunt vulnerabil cum să procedez;

Prin toate aceste ateliere împărțite în câte 3- 4 module fiecare vom descoperi împreună cum să găsim armonia în noi înșine și , mai ales, în familie.

Atelierele de dezvoltare personală se organizează lunar sub formă de eveniment.


CURSURI PENTRU ADULȚI

CONIL Ghencea organizează și cursuri de perfecționare și dezvoltare personală pentru adolescenți și adulți. Cât stai să-ți aștepți copilul să iasă de la cursuri poți profita să participi și tu la unul din cursurile noastre organizate special pentru tine.

 

Mai jos găsești cursurile disponibile pentru adulți:

DANSURI LATINO

În fiecare săptămână te poți destinde după muncă pe ritmuri antrenante de salsa, bachata, merengue, kizomba.

Dansurile latino reprezintă un mod plăcut de a te menține în formă, de a-ți îmbunătăți starea și de a te relaxa după o zi de muncă. În plus, prin intermediul dansurilor latino poți socializa și poți lega prietenii mai ușor.

Te invităm și pe tine la cursul nostru de dans, unde vei simți din plin bucuria dansului, te vei deconecta de la rutina din viața ta și vei cunoaște oameni noi.


ZUMBA

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino.

 • Dans
 • Muzică
 • Joacă
 • Coregrafii care mai de care mai interesante
 • Ritmuri de hip-hop, reggaeton, cumbia și multe altele

Energia și voia bună vor atinge cote maxime în cadrul orelor de Zumba, iar tu vei fi mai în formă ca niciodată.

Fabian Sanchez pe lângă faptul că va concepe programe prin care vei arde calorii, îți va da și o stare bună, iar tu te vei simți mai energic ca niciodată.

Te așteptăm la orele de Zumba cu Fabian!


AEROBIC

La Conil Ghencea poți veni la orele de aerobic unde te vei menține în formă sub supravegherea unui instructor calificat care te va motiva la fiecare pas.

Sportul și mișcarea sunt esențiale în menținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Printre beneficiile orelor de aerobic se numără:

 • slăbești într-un mod sănătos și plăcut
 • îți tonifiezi musculatura
 • Elimini stresul
 • Îmbunătățești circulația sângelui


CURSURI DE LEADERSHIP

Dacă nu înțelegi cum unii oameni au un sac fără fund cu banii, iar alții se zbat. Sau care sunt pașii să îți pui visul în aplicare și să ai o afacere de succes? Sau cum se dilată timpul pentru unii și dau randament în activitatea lor de zi cu zi?

Sunt întrebări ale căror răspunsuri le vei afla venind la atelierele interactive de educație financiară și leadership.

 • Time Master – Obține echilibru între viața personală, de familie și profesională. Vino la seminar să afli cum să te organizezi.
 • Comunicare interpersonală – Comunică autentic și asumat cu toată lumea. La seminar vei afla cum să reduci până la tăcere ”zgomotul” din jur pentru bine tău și al tuturor celor cu care intri în contact.
 • Budget Master – Construiește o relație sănătoasă cu banii. Vino la seminar să afli despre primul pas în libertatea financiară… bugetul.
 • Antreprenoriat – Câștigă bani din ideile tale. Hai la seminar pentru a înțelege, în prima fază, dacă antreprenoriatul ți se potrivește. Apoi, dacă răspunsul este da, află cum îți poți construi o afacere sănătoasă.


„Noi te ajutăm să îți construiești o relație puternică cu copilul tău!”

Contactează-ne!

1 Comment

 • Ecaterina

  Răspunde august 23, 2021 8:26 pm

  Recomand

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?