Aquaterapie pentru un viitor mai bun!

aquaterapie

Nouă săptămâni, 29 de echipe, 93 de înotători fundraiseri, 818 donatori ce au susținut proiectul Aquaterapie pentru copiii cu autism , au reprezentat fundația celui mai mare val de bine pentru copiii cu autism ai Asociației CONIL, reușind să strângă suma de 100.756 lei, cu ajutorul platformei Swimathon București.

În apă, pe uscat, la mare sau la munte, înotătorii noștri și-au invitat comunitatea în valul de bine al Asociației CONIL. Împreună pentru o cauză, cei 93 de înotători fundraiseri au reușit să facă posibil accesul gratuit timp de două luni la programele  de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie, pentru 50 de copii cu autism în doar 3 săptămâni de la lansarea acesteia, atingându-se obiectivul inițial al campaniei de 45.000 lei.

Ce a urmat? O nouă provocare. Aquaterapie pentru mai mulți cop

DUBLAREA SUMEI și DUBLAREA NUMĂRULUI de BENEFICIARI. 90.000 lei pentru 100 de beneficiari, copiii cu autism. O provocare ce părea extrem de greu de atins.

Dăruirea, solidaritatea, empatia și mobilizarea celor 93 de înotători fundraiseri, dar și a celor 818 de donatori, au transformat în realitate și cea de-a doua provocare, reușind să adunăm împreună suma de 100.756 lei.

Și pentru asta, noi, cei de la Asociația CONIL, precum și copiii noștri care vor beneficia de programele de aquaterapie și recuperare și integrare prin sport, ne înclinăm în fața lor.

MULȚUMIM tuturor înotătorilor ce ne-au ajutat să facem ca valul de bine CONIL să cuprindă atât de mulți oameni frumoși și generoși, vă mulțumim pentru că ați dus povestea CONIL mai departe, făcând cunoscută munca noastră dar mai ales nevoile acestor copii și ale familiilor lor. MULȚUMIM cu recunoștință tuturor celor 818 supereroi ai copiilor cu ajutorul cărora, începând cu luna septembrie, 100 de copii cu autism vor intra în programul de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie.

Mari și mici am fost ÎMPREUNĂ într-o frumoasă călătorie în care binele s-a împletit cu zâmbetul, distracția și bucuria de a putea aduce o schimbare reală în viața acestor copii. Fiecărui donator îi dăruim o diplomă virtuală de supererou care reprezintă o mică răsplată pentru gestul lor de generozitate, prietenie și empatie. Descarcă diploma de aici: , completeaz-o și păstreaz-o în inima ta. De acolo, un copil îți va zâmbi cu prietenie și recunoștință!

Echipa CONIL

No Comments

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?