Un an plin de surprize la CONIL

surprize

Ce an! Câte evenimente! Chiar dacă pandemia ne-a ținut acasă, am rămas împreună în mediul virtual. Haideți să rememorăm momentele de început de an în care încă puteam interacționa unii cu alții, în 2020, la CONIL!

„Împreună redăm zâmbetele copiilor speciali” & „Tabăra de ski” din Ianuarie

Împreună cu micuțîi de la CONIL ne-am distrat și bucurat de zăpadă, am schiat, ne-am bătut cu bulgari și organizat evenimentul „Împreună redăm zambetele copiilor speciali”. Astfel i-am încurajat pe toți, de la mare la mic, să ii ajute cum pot pe cei mici de la CONIL. Donațiile și surprizele nu au încetat să ne încânte, iar copiii s-au bucurat nespus de toate bunătățile pregătite.

Februarie și CONIL Kid$ Money Lab

După  surprize, ne-am îndreptat atenția către învățătură, am descoperit lucruri noi și ne-am distrat! Educația financiară este un subiect foarte important, iar cel mai bine învățăm acest lucru de mici: ei s-au distrat făcând exerciții și rezolvand probleme amuzante.

Martie și „Târgul de mărțișor”

Mărțișorul nu poate fi uitat, iar în fiecare an ne propunem să sărbătorim acest eveniment prin creativitatea celor mici. De la desene, picturi și obiecte aparte, le-am cultivat spiritul creator și astfel am dat naștere unui minunat târg la care ne-am bucurat de sprijinul vostru. 

În Aprilie am continuat cu „Icoana din sufletul copiilor – expozitite virtuală”

Sufletul unui copil cu dizabilități este o infinită sursă de inspirație și putere. Cei mici au dat frâu liber imaginației lor, creând minunate și foarte apreciate obiecte religioase.

„Atelierul online de scriere creativă” din Mai

Ne-am canalizat creativitatea într-un mod aparte și micii artiști au devenit maeștri ai cuvintelor la atelierul nostru. Întregi povestiri și poezioare unice ne-au uluit pe toți așa că ne-am gândit „ce ar fi să continuăm așa și după vacanță?”, pentru a le încuraja talentul.

Vacanță de vara și „Finalul de an școlar”

Deși ne e dor de ei, copiilor le priește o pauză. În aceste 3 luni de vara ne-am recreat, mențînând contactul cu ei și dragii lor părinți in această vara specială, oferindu-ne sprijinul.

Am început anul școlar cu „Lansarea de carte Creatorii de povești”

V-am spus că vom continua să le promovăm și încurajăm creativitatea? Așa am și făcut! Evenimentul a strâns o sumedenie de complimente, vorbe de bine și donații. Cărțuliile cu povești uimitoare, create de către cei mici, cu ajutorul nostru, au fost un mare succes și cine știe? – poate vom continua și cu un al doilea volum.

În Octombrie am stat „La povești cu Ioana Maria Moldovan”

Prezentatoarea Ioana Maria Moldovan împreună cu Elena Neagu, consilieră de dezvoltare personală, au discutat despre schimbarea de paradigmă în legătură cu ceea ce înseamnă școala în momentul de față. Ne-am bucurat nespus că am putut participa și susține o discuție ce ne-a oferit multe lămuriri.

În Noiembrie am fost „Friends without borders”

În ton cu spiritul sărbătorilor, am organizat un minunat eveniment în care micuții cu dizabilități și copiii obișnuiți s-au jucat de-a „Secret Santa”. Copiii au schimbat între ei cadouri create întru totul de către ei – scrisorici, picturi și alte bunătăți. Ne-am bucurat enorm să vedem ce frumos au interacționat copiii și prietenii pe care și-au făcut prin acest eveniment.

Luna cadourilor cu „Fii Moș Crăciun pentru un copil”, „Museul copiilor” și Crosul CONIL”

Am incheiat anul în stil mare cu minunate 3 evenimente! La „Fii Moș Crăciun…” am strâns un munte de cadouri pentru copiii din zone afectate – a fost anul cu cele mai multe donații! La „Crosul CONIL” am alergat cât de mult am putut și am adunat 10.000 de km împreună!

Va mulțumim din suflet pentru acest minunat an la CONIL și suntem mândri că va avem alături. În continuare, pagina noastră plină de evenimente și programe speciale așteaptă pe toată lumea ce dorește să sprijine cauza noastră în a le oferi copiilor cu dizabilități o șansă egală la educație, viață și fericire. Puteți contribui cu cei 3,5% din impozitul pe venit sau multe altele accesând pagina noastră.

Un 2021 minunat va urăm!

 

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?