tabere Tabere 2021 “Copilăria este cadoul pe care ni-l dă viață” Tabere cu zâmbete by CONIL

De ce să trimiți copilul în Tabăra cu zâmbete?

Ce beneficii poate aduce copilului tau o tabara alături de prieteni, departe de casa?

Tabere sunt pline de aventură ți foarte distractive. Dar sunt ele și importante?

Ei bine, da! Și iată de ce:

01Expunerea copilului la diversitate

Tabara conecteaza copiii si ii ajuta. Aici, participanții pot întălni copii diferiți iar asta îi va ajuta  să înțeleagă că lumea este un loc mare în care, fiecare dintre noi este unic. Copiii își vor putea antrena și dezvolta empatia și simțul întrajutorării. Profesorii și trainerii le servesc copiilor drept modele positive ce le vor influența în mod pozitiv dezvoltarea și gândirea. Liderii de tabără și trainerii sunt prietenii copiilor și nu o autoritate strictă.

02Creșterea stimei de sine

Atunci cand copiii sunt intr-o tabara, vor fi nevoiți să își facă singuri conexiunile și să se apropie de oameni, nemaiavându-I pe mama și pe tata alături. Sub ghidajul liderilor de tabără, copiii vor fi încurajați să se exprime, să se prezinte și să facă lucrurile cu siguranță și stăpânire de sine. Conform unor sondaje, peste 9% dintre copiii care participa in tabere spun că aceasta i-a ajutat sa aiba o parere buna despre ei, crescandu-le astfel stima de sine.

03Adaptarea copilului in natură

Tabara ii stimuleaza pe copii sa petreaca timp in aer liber si sa se bucure de natura. Tehnologia și școala online i-a îndepărtat mult pe copii de natură iar taberele noastre cu zâmbete îi va aduce pe aceștia mai aproape de natură, oferindu-le oportunități de explorare și învățare.

04Dezvoltarea independenței și a autonomiei

Odată plecat în tabără, micuțul tău are acum ocazia de a își câștiga autonomia și independența . Copiii sunt „imputerniciti” sa aiba grija de ei insisi dar și de colegi și coechipieri, sub ghidajul liderilor și al trainerilor.
Responsabilizarea copiilor cu menținerea ordenii, aranjarea hainelor, pregătirea pentru somn, orientarea îi vor face pe aceștia să își crească considerabil încrederea în sine.

05Ofera amintiri de neuitat

Participarea în Tabară cu Zâmbete contribuie la crearea unor amintiri frumoase pentru viitor, cu experiente si prieteni noi. Copiii vor avea o multime de amintiri de la toace activitati distractive și educative propuse de lideri și trainer pe parcursul taberei. Tabăra le va oferi paryicipanților timp de descoperire a propriilor abilități, de depășire a limitelor, de autocunoaștere cu beneficii extraordinare în dezvoltarea sa psiho-emoțională și cognitivă.

06Tabăra cu Zâmbete by CONIL îi ține activi

Tabara cu zâmbete le redă copiilor bucuria de a îți trăi copilăria authentic!  Într-o lume în care tehnologia a pus stăpânire pe viețile noastre și reușim din ce în ce mai puțin să îi ținem pe copii departe de ea, tabăra cu zâmbete le oferă copiior șansa de a se desprinde de aceste lucruri si sa se bucure cu adevarat de o copilarie frumoasa.

Locații și Perioade

VADU ANEI – COMUNA BRANESTI , JUDETUL ILFOV Tabara este situate la 28 km de Bucuresti, pe malul Lacului Pasarea intre doua paduri. Este o locatie rustica in care copiii se vor imprieteni cu natura si cu toata bucuria vietii la tara. In locatie exiata o vila cu o capacitate de 10 locuri si 2 bai comune precum si 5 bungalouri cu cate 3 locuri fiecare. Pentru bungalori exista grupuri sanitare pentru fete si baieti. Capacitatea maxima este de 25 locuri. In incinta se afla numeroase locuri de joacă: leagane, saltele, porti de fotbal, masa de ping pong si alte facilitate pentru joacă. Se pot organiza proiectii de film in aer liber dar si foc de tabara.
COUNTRY CLUB MIHAILESTI – HOTEL și CLUB SPORTIV – JUDETUL GIURGIU Tabara este situate la 30 km de Bucuresti si dispune de o baza de agrement vasta formata din terenuri de tenis, fotbal, piscină acoperita- bazin de 25 m, sală de arte marțiale, sauna, vestiare. In locatie sunt doua categorii de locuri :
 • Locuri in incinta hotelului de 3 stele - categoria 1: 15 camere de 3 locuri cu baie proprie, TV, aer condiționat, uscător de păr, wi fi
 • Locuri in incinta bazei de agreement  - categoria 2: 3 camere de 4 locuri si 1 camera de 12 locuri cu paturi suprapuse. Fiecare camera dispune de toaleta proprie , wifi, televizor

BENEFICII TABERE

 • Să fim ordonați, independenți
 • Să fim mai puternici, să depășim bariere
 • Să integrăm faptul că sportul înseamnă sănătate iar înotul reprezintă o dezvoltare armonioasă
 • Că ne jucăm dar învățăm
 • Fii Mș Crăciun pentru un copil special
 • Ca suntem toti o echipa! Vom învăța și exemplifica în diversele noastre activități următoarele: “Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!” dar și că, într-o echipă, suntem “Toți pentru unul și unul pentru toți!“
 • Sa ne respectam coechipierii
 • Sa fim mai indemanatici
 • Reguli de alimentatie sanatoasa
 • Sa fim creativi, să iubim arta, tradițiile și natura

Contactează-ne!

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?