Școala Gimnazială CONIL a obținut titlul de „Școală UNESCO”

Școala Gimnazială CONIL a obținut titlul de „Școală UNESCO”

1/11 școli din București, 1/35 de școli din România și doar 1/3 școli private.

Cu mândrie și onoare anunțăm că Secretariatul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO a selectat unitatea noastră de învățământ ca școală UNESCO în România, membră ASPnet UNESCO. Aceasta reprezintă încă o reușită imensă a Școlii noastre, pe care o adăugăm pe lista acestui an prosper!

Încă din 1953, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Stiinţă şi Cultură (UNESCO) a lansat Proiectul Reţelei de Şcoli Asociate (ASP-net), încurajând școlile din întreaga lume să-i educe pe cei mici cu privire la aspectele legate de obiectivul general UNESCO, de promovare a păcii și înțelegerii internaționale. În program sunt înscrise 9556 de instituții de învățământ din peste 180 de țări, iar, din acest moment, Școala GIMNAZIALĂ CONIL se numără printre aceste prestigioase instituții!

Această reușită ne confirmă încă o dată excelența în educație pe care o oferim cu și din inimă elevilor cu cerințe educaționale speciale. De peste un deceniu de activitate, ne-am angajat să oferim o educație de înaltă calitate și suport individualizat pentru elevii speciali, care se regăsește și în cele partu domenii cheie ale școlilor ASP-net: învățare interculturală, pace și drepturile omului, educația pentru dezvoltare durabilă, precum și prioritățile Națiunilor Unite.

O Călătorie către Excelență și Incluziune

Școala Gimnazială CONIL a fost întotdeauna dedicată asigurării unei educații de calitate pentru toți elevii săi. Cu o viziune clară asupra importanței incluziunii și a diversității, echipa școlii noastre și-a dedicat timpul și resursele pentru a crea un mediu educațional unde fiecare copil, indiferent de nevoile sale speciale, să aibă oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și potențialul.

Angajamentul pentru Valorile UNESCO

Reușita Școlii CONIL în obținerea titlului de „Școala UNESCO” este o recunoaștere a angajamentului său pentru valorile UNESCO, care promovează pacea, educația, diversitatea culturală și dezvoltarea durabilă. Școala noastră a îmbrățișat aceste valori și le-a integrat în toate aspectele educației sale.

Inovare și Excelență

Școala CONIL a demonstrat inovație în abordarea educației, dezvoltând programe personalizate pentru fiecare elev, adaptate nevoilor sale specifice. Acest angajament față de excelență și susținere individualizată a contribuit la succesul remarcabil al elevilor săi, care au obținut rezultate academice remarcabile și au făcut progrese semnificative în dezvoltarea lor personală.

O Școală cu Viziune

Titlul de „Școala UNESCO” în România nu este doar o recunoaștere, ci și o încurajare pentru Școala Gimnazială CONIL să continue să se dezvolte și să inspire schimbări pozitive în educație. Școala noastră reprezintă un model pentru toate instituțiile de învățământ care își propun să creeze un mediu educațional mai echitabil și mai inclusiv.

Cu  devotament, pasiune și angajament, putem transforma visurile în realitate și deschidem uși către un viitor mai luminos pentru toți elevii noștri.

#CONIL #ScoalaCONIL #ScoalaUNESCO #UNESCO #ExcelentaÎnDiversitate

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?