Retete sanatoase pentru cei mici!

Sanatatea vine pe primul loc. Fiecare a auzit de la parinti, bunici si toti cei dragi aceasta propozitie cel putin o data in viata. Insa, ce inseamna asta? Crescand, aveam impresia ca aceste cuvinte se refera la bucuria de a nu fi bolnav, iar chiar daca aceasta este bineinteles o interpretare, am omis cel mai important inteles.

A avea grija de sanatatea ta nu inseamna sa te feresti de o boala, deoarece precum bine stim acest lucru este adesea foarte greu. Nu, a avea grija de tine si sanatatea ta inseamna a duce, in general, un stil de viata sanatos. Acest lucru face parte din educatie, cee ace inseamna ca cei mici trebuie sa invete sa isi respecte trupul de cand sunt mici. Asadar, iata cateva snack-uri si retete sanatoase pe gustul copiilor!

  1. Smoothies: pentru a inlocui sucurile ce contin diversi aditivi, pur si simplu arunca cateva fructe intr-un blender, adauga putina miere si lapte si voila!
  2. Cereale cu iaurt si fructe: inlocuitorul perfect pentru bomboane si dulciuri, iaurtul si fructele sunt o minunata sursa de energie!
  3. Cartofi la cuptor: bineinteles ca nu vor inlocui niciodata cartofii prajiti, insa reprezinta o alternativa mai sanatoasa, iar cu o salata drept garniture sunt cu siguranta minuati!

La CONIL, integram retete cat mai  sanatoase in dieta zilnica a copiilor, pentru ca stim cat de importanta este educatia culinara in dezvoltarea lor!

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?