Redirectioneaza 3,5%

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Când vezi in ochii lor iubire,
Tu știi ca tot ce ți-a rămas
E să-ți continui munca, astfel
Copiii toți să prindă glas.

Conil e locul unde fiecare
Mai mic, mai mare sau poznaș,
Învață despre integrare
Și despre cum să fii fruntaș.

Haideți și voi, ca împreuna,
Sa ajutam acești copii
Vom da acum mana cu mana
Și visul lor vom împlini.

redirectioneaza

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit

Imagineaza-ti ce impact puternic poate avea gestul tău pentru fiecare copil cu dizabilități ce trece pragul CONIL! Fiecare formular înseamnă în medie 100 de lei, bani care ajung la copiii si familile care au nevoie de ei. Află mai multe despre programele Asociației CONIL și despre impactul pe care îl poți avea în viața copiilor cu dizabilitati.

O PARTE DIN TINE DOREȘTE SA SE IMPLICE!

Unele lucruri nu țin de noi. Altele însă da, sau măcar o mică parte a lor. Pentru sute de copii, copiii cu dizabilități din CONILL diferența dintre a trai stigma dizabilitatii și un trai mai bun începe cu gesturi mici și cu ajutorul oamenilor ca tine.

CUM POȚI ÎNCEPE SĂ LE OFERI UN VIITOR MAI LUMINOS?

Destinul copiilor cu dizabilități este, la propriu, în mainile tale. Dedica-le câteva minute din timpul tău și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit al anului 2020 completând formularul 230 și declarația unică. Vei investi astfel o parte din banii deja virați la stat drept impozit pe salariu, în beneficiul copilori cu dizabilitati pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

  • FORMULARUL 230 PENTRU ASOCIATIA CENTRUL DE PERFORMANTA BEFORE&AFTER SCHOOL CONIL <<descarcă
  • FORMULARUL 230 PENTRU SCOALA PRIMARA CONIL <<descarcă
  • DECLARATIA UNICA <<descarcă
AJUTOR LA COMPLETARE
DUPĂ CE AI COMPLETAT FORMULARUL 230 SAU DECLARAȚIA UNICĂ TE RUGĂM SĂ O ÎNCARCI AICI:

DE CE SĂ ALEG ASOCIAȚIA CONIL?

Din dragoste pentru copii. De peste un deceniu  Asociația CONIL, la inițiativa dnei Adela Hanafi, fondator, ca urmare a unei experiențe personale de mamă a unui copil cu dizabilități, se lupta pentru a da o șansă reală la educație, integrare și incluziune socială a copiilor și tinerilor cu diferite dizabilități – autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică. Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, reuşim în fiecare an să le dăruim un viitor mai bun și o șansă reală la integrare.

FORMULARUL 230
VENITURI DIN SALARII ȘI PENSII

Formularul 230 se completează de către persoanele care în anul 2020 au înregistrat venituri din salarii și pensii. Descarcă formularul, completează-l și trimite-l în format pdf la office@conil.ro

Este un proces destul de simplu care adduce atâta bine… Dacă depui pentru prima dată, suntem aici pentru a te ajuta. Dacă ai alte neclarități ne poți contacta oricând la numerele: 0784 412 222 / 0217 466 704 – D.na Irina Ismail.

Schimbarea pe care cu toții ne-o dorim începe cu oameni ca tine. De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin alți doi prieteni să direcționeze 3,5% din impozitul pe venit către CONIL pentru a susține educația și integrarea copiilor cu dizabilitati.

DECLARAȚIA UNICĂ
VENITURI DIN ALTE SURSE

Dacă în anul precedent ai obținut venituri din activități pe persoană fizică autorizată (PFA), chirii, moșteniri, jocuri de noroc, drepturi de proprietate intelectuală sau activități specifice profesiilor libere (doctor, avocat, medic, contabil, etc), poți complete Declarația Unică pentru a face și tu parte din echipa de super eroi a copiilor cu dizabilități!

Completeaza formularul și trimite-l prin email la adresa office@conil.ro – în format pdf . Este un proces  simplu care adduce atâta bine… Dacă depui pentru prima dată, suntem aici pentru a te ajuta. Dacă ai alte neclarități ne poți contacta oricând la numerele: 0784 412 222 / 0217 466 704 – D.na Irina Ismail. Astfel, vei opta să redirecționezi o mică parte din impozit, mai exact 3,5%, bani pe care oricum îi virezi către bugetul de stat către copiii cu dizabilitati pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

DUPĂ CE AI COMLETAT FORMULARUL 230 SAU DECLARAȚIA UNICĂ TE RUGĂM SĂ O ÎNCARCI AICI:

Împreună putem oferi un suport copiilor, un prezent mai demn, o șansă în plus pentru un viitor mai luminos!

DE CE 3,5 %?

Asociația CONIL este furnizor de servicii sociale licențiate pentru copii cu dizabilitati, dovedindu-si impactul benefic, calitatea serviciilor și intervenția sustenabilă în viețile familiilor din România. Bazată pe conceptul de educație incluzivă, CONIL ia naștere din dorința de a da o șansă tuturor copiilor, tipici dar și celor atipici, pentru a ajuta la formarea și educarea lor printr-un concept nou, liber, bazat pe iubire, empatie si respect. Începând de anul acesta, contribuția dumneavoastră va avea un impact și mai mare.

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?