Proiectul „Zi în dar!” – șansa de a oferi, la rândul tău, un cadou

Bucuria zilei de naștere vine an de an, în forma unei zile speciale, dedicate ție însuți! O zi în care simți progresul în viața personală și profesională, îți conștientizezi realizările, planurile de viitor, visele. Ești mai bun, mai înțelept, mai iubitor! Este ziua ta de naștere! Oare este această zi despre cadouri?

Dacă răspunsul tău este „Nu!”, atunci Asociația Conil îți propune să participi la cel mai frumos proiect dedicat zilelor de naștere! „Zi în dar” este un proiect dedicat tuturor, care se concentrează pe ideea de a-ți dona ziua de naștere în beneficiul unor copii buni, frumoși și iubitori, care au nevoie de tine! Ce înseamnă asta? Pe scurt, orice persoană dispusă să facă un bine cu ocazia zilei sale de naștere, își poate trasforma cadourile pe care le-ar primi de la apropiați în șansa la un viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale!

Cum poți dona ziua de naștere copiilor speciali ai Lumii Conil?  Ei bine, este chiar ușor! Cu măcar două săptămâni înainte de ziua ta de naștere, îți poți crea propria pagină de fundraising, obținând un link de care să se folosească toți doritorii care vor să îți susțină acțiunea! Trebuie să îți promovezi linkul pe paginile de socializare și pe grupurile de WhatsApp, încurajându-ți cunoștiințele ca, în loc de cadouri, anul acesta să-ți ofere donații dedicate copiilor cu nevoi speciale Conil! Cu suma acumulată din donații, în locul cadourilor vei primi satisfacția de a le oferi copiilor speciali posibilitatea de a lua parte la programe gratuite de recuperare prin arte combinate, meloterapie, sport și digitalizare. Aceste cursuri îi ajută să se descopere, să-și exprime emoțiile și să depășească barierele comunicării. Pentru fiecare dintre ei, o lună de curs înseamnă 200 lei. Așa că, ne dorim să găsim oameni buni și generoși care să transforme ziua lor de naștere în șansa la un viitor mai bun pentru acești micuți mai puțin norocoși.

Ce cadouri de 200 de lei poți primi de ziua ta? O ieșire la restaurant, un bilet la concert, ori poate un articol vestimentar. Nu îți cerem să renunți la ele, dar te rugăm să iei în considerare faptul că, pentru un copil cu nevoi speciale, exact aceeași sumă înseamnă acces gratuit la programe de recuperare de care are mare nevoie pentru o creștere armonioasă.

Dacă îți dorești să devii parte din povestea copiilor speciali Conil, atunci Asociația Conil îți va sta alături pe durata întregii campanii, punându-ți la dispoziție poze cu micuții beneficiari, texte și promovare pe pagina noastră oficială. Toți prietenii tăi care vor participa, transformând cadoul și gândul lor bun pentru tine într-o donație dedicată copiilor noștri speciali, vor primi câte o diplomă de supereroul al copiilor!

Ce părere ai? Strângi și anul acesta cadouri sau profiți de ziua ta de naștere pentru a oferi, la rândul tău, celor care au nevoie? Află mai multe detalii acceșând linkul: https://conil.ro/ziua-de-nastere/

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu CONIL și ajută copiii speciali să primească terapie și educație adaptată pentru ei. Acesta va fi un cadou unic, care-ți va umple inima de bucurie și împlinire!

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?