Proiecte si evenimente

Scoala

Scoala Primara CONIL a fost infiintata in anul 2012 la intiativa Asociatiei CONIL, fiind unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale acesteia. Scoala a fost infiintata in baza Ordinuluid e Ministrul al Educatiei Nationate si a fost acreditata pe nivel primar si preșcolar în anul 2018.

Gradinita

Școala si gradinita CONIL acomodeaza si copii cu dizabilitati diverse – autism, sindrom Down, retarad mediu, tetrapareza, copii cu tulburari de văz, auz , epilepsie etc. fiind o scoala incluziva bazata pe curriculum national adaptat insa stadiului de dezvoltare al fiecarui copil.

After school

Aici copilul dumneavoastră se va bucura de o zi distractiva, cu diferite activități, precum săptămâna africană, săptămâna gastronomiei, crearea de instrumente muzicale și accesorii din lemn, printre altele. Toate activitățile sunt coordonate de profesioniștii specializați ai centrului.

Centru de zi

În Centrul de zi, fiecare copil va avea un program de terapie dezvoltat special pentru ei, care ar putea include logopedia, kinetoterapia, terapia ABA, ocupațională, Învățarea prin practică, grupurile de abilități sociale, grupul motric etc.

Tabere

Ce beneficii poate aduce copilului tau o tabara alături de prieteni, departe de casa? Tabere sunt pline de aventură ți foarte distractive. Dar sunt ele și importante?

Summer School Conil

De ce sa oferi copilului tău șansa de a fi parte din proiectul Curcubeul Prieteniei, CONIL Summer School? Pentru ca vacanță de vara vine întotdeauna cu multă bucurie, distracție și amintiri de neuitat!

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?