Activități extrașcolare. Cheia spre succes a oricărui copil

Activități extrașcolare. Cheia spre succes a oricărui copil

Dacă te gândești la copilăria ta, care este primul lucru care îți vine în minte?

Mersul pe bicicletă, gătitul cu mama, cântatul la chitară și focurile de tabără.  Sau jucatul afară cu prietenii -badminton, fotbal și chiar handbal erau activități extrașcolare preferate.

Noua generație însă este acum ocupată mult mai mult cu jocurile pe calculator, pe Play Station sau cu YouTube. Și, cu toate că uneori aceste activități au aspectele lor pozitive, parcă am prefera socializarea și activitățile în aer liber sau cele ghidate.

Activități Extrașcolare la cel mai mare Centru Educațional din Ghencea. 

Din octombrie deschidem porțile celui mai mare Centru Educațional din Ghencea. Vă întâmpinăm  cu o gamă variată de activități și workshopuri pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari. Știind că fiecare copil este diferit, am încercat să creăm o ofertă de activități potrivită pentru orice micuț!

Ce zici de puțină mișcare? Activități extrașcolare pline de dinamism!

Spre exemplu, pentru cei cu înclinații sportive, oferim cursuri de: Judo, Tenis, Înot, Zumba sau Sport și Mișcare.

Sau poate muzică?

Dar, nu toți copiii sunt pasionați de sport. Cu toate că activitatea fizică este importantă pentru dezvoltarea fiecărui individ, ne-am gândit și la micii artiști.  Cursurile de pian, chitară sau tobe sunt preferatele celor mici! De ce? pentru că astfel copiii îți dezvoltă abilitățile muzicale sau artistice. Pentru cei pasionați de muzică și cântat, am creat Corul CONIL – locul perfect pentru viitorii cântăreți.

Activități extrașcolare artistice

Balet pentru micile prințese dar și Dansuri moderne, Teatru și Pictură sunt pe lista noastră. Iar pentru cei care își doresc să intre la Tonitza am introdus în weekend și un curs intensiv de pregătire pentru examenul de admitere la liceul Tonitza.

Și încă ceva pentru micii programatori

Nu i-am uitat nici pe cei pasionați de IT! Ei vor găsi la noi cursul perfect de inițiere în tainele limbajelor de programare și al construcției de roboței ce pot fi programați așa cum își doresc ei.

Workshop-uri părinte-copil

Pentru noi este important ca prin aceste activități sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Așadar, oferim workshop-uri speciale părinte-copil! Pentru a facilita comunicarea dintre părinte si copil și pentru a vă încuraja să petreceți timp de calitate împreună cu copilul dumneavoastră, am create workshop-urile de arta, yoga, gătit, etc.

Într-un mediu informal, copiii și părinții pot învăța împreună despre arta fotografiei. De asemenea, oferim și cursuri de yoga și Zumba pentru părinți și copii, care va pot ajuta să vă mențineți sănătoși și activi! Iar, unul din favoritele noastre, workshop-ul de dezvoltare personală părinte-copil, care vă va ajuta să mențineți o relație sănătoasă cu copilul dumneavoastră și să vă îmbunătăți comunicarea!

Și au mai rămas părinții…Activități pentru adulți

La Centrul Educațional CONIL din Ghencea părinții pot alege să joace Tenis pe terenurile noastre, sau pot intra la orele de Zumba și Aerobic, în timp ce copiii sunt la activitățile lor. Și dacă vor să iasă puțin din cotidian, Dansurile Latino sunt alegerea perfectă unde nu numai că vor învăța mișcări noi dar pot și socializa. Și nu i-am neglijat nici pe cei care au pe listă anul acesta cursuri de educație financiară și leadership.

Activitățile Extrașcolare reprezintă investiția cea mai sigură în viitorul copilului tău!

Beneficiile acestor activități sunt numeroase. Copilăria este perioada în care avem toate ușile deschise, așa că este important pentru fiecare copil să încerce să participe la cât mai multe activități extrașcolare. Doar așa poate vedea care ce i se potrivește cel mai bine! Noi considerăm că fiecare copil este o lume care merită explorată, și de aceea vă propunem o lista vastă de activități din care puteți alege. Puteți vedea lista completa accesând link-urile de mai jos.

Activități extrașcolare: https://conil.ro/activitati-extrascolare/

Workshop uri părinte-copil:

https://conil.ro/workshop-uri-parinte-copil/

Poți fii la curent cu ultimele noutăți urmărind pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/CentrulEducationalCONIL

 

 

Date

august 25, 2021

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?