MANDRI DE COLEGA NOASTRA RALUCA DIMA

Dragi cititori,

Suntem tare mândri să vă anunțăm faptul că Raluca Dima, unul din membrii echipei de conducere CONIL a fost selectată de către Ashoca România să facă parte dintr-un program de dezvoltare, mentorat și training!

Suntem cu atât mai mândri de ea cu cât Raluca a fost selectată în urma unor atente și îndelungi interviuri! 16 profesioniști din peste 120 de aplicanți au fost selectați pentru a participa la programele de dezvoltare în organizarea de programe și proiecte sportive cu impact în comunitate.  Detalii depre program găsiți aici: https://www.ashoka.org/ro-ro/sports-changemakers-program

De mai bine de 35 de ani, Ashoka se remarcă drept prima organizaţie globală în sprijinul antreprenoriatului social, susţinând circa 3,500 de inovatori în peste 80 de ţări. Ashoka Fellows sunt persoane care au dezvoltat soluţii sistemice pentru unele dintre cele mai importante probleme sociale şi care se remarcă prin personalitatea antreprenorială.

Anul acesta organizaţia a fost plasată pe locul 5 în lume în topul mondial al organizaţiilor neguvernamentale, NGOAdvisor. Prezentă în regiunea noastră din 1994 cu peste 170 de inovatori (Ashoka Fellow) în ţări precum Polonia, Slovacia, Austria şi Ungaria, anul acesta lansăm activităţi şi în România cu susţinerea Fundaţiei Româno-Americane, Enel România şi RedBull România.

Mulțumim, Raluca și mult, mult success în parcurgerea programului. Suntem convinși că vei reuși să dai aripi proiectului tău de recuperare și integrare a copiilor speciali prin sport asupra căruia te-ai aplecat cu multă dedicare, profesionalism și determinare.

Echipa CONIL

No Comments

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?