La multi ani Miss Mariana!

Astazi ii uram din partea echipei CONIL un calduros La multi ani Marianei Ion. Miss Mariana este unul dintre cei mai valorosi membri ai echipei noastre. Alaturi de Adela Hanafi inca din prima zi, miss Mariana a inceput ca educatoare CONIL acum 15 ani.

Astazi, ea este directorul gradinitelor si scolii primare CONIL. Astfel, Mariana Ion este omul de baza CONIL, care si-a dedicat timpul misiunii noastre. Cu o experienta vasta in domeniul educatiei si specializata pe copiii cu CES, miss Mariana lupta in fiecare zi alaturi de noi pentru a le spori sansele celor atipici. Asadar, putem spune ca o parte din visul CONIL este realizat cu ajutorul ei!

In plus, cu ajutorul experientei sale am reusit de multe ori sa comunicam pe intelesul tuturor actualele probleme din sistemul educational. Vorbind despre stigmatizarea copiilor cu CES si luptand pentru incluziune, Mariana Ion este mereu alaturi de noi si, cel mai important, de cei mici.

De aceea, astazi ii uram o frumoasa zi de nastere si ii transmitem sincere multumiri. Va invitam si pe dumneavoastra sa faceti acelasi lucru, deoarece fara miss Mariana suntem convinsi ca drumul catre visul CONIL nu ar fi fost la fel! La multi ani!

1 Comment

  • Alexandra

    Răspunde octombrie 12, 2020 4:54 pm

    La mulți ani, miss Mariana! Felicitări!

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?