Un nou proiect de responsabilitate socială marca CONIL a luat naștere în luna octombrie

Relația dintre HP Inc. Romania și CONIL este una specială, bazată pe prietenie și colaborare

În luna octombrie, o viziune nobilă și plină de compasiune a prins viață în cadrul Asociației și Școlii CONIL. Este vorba despre „Joacă-te cu mine,” un eveniment special organizat de CONIL, un proiect de responsabilitate socială care deschide noi orizonturi pentru copiii cu nevoi speciale. Acest eveniment marchează un pas important în misiunea CONIL, care se bazează pe iubire, empatie și respect față de toți copiii, fie ei tipici sau atipici.

Această primă ediție a evenimentului s-a desfășurat alături de echipa entuziastă de la HP Inc. Romania, 20 de angajați HP Inc. Romania au adus cu sine energia lor pozitivă și veselie. HP Inc. Romania a adus în această zi entuziasmul și angajamentul specific, făcând tot posibilul pentru a se implica și a face o diferență în viețile copiilor CONIL. Această echipă a petrecut timpul cu copiii așa cum știu ei mai bine, plini de veselie și energie pozitivă. Ei au fost alături de micuți în diverse activități sportive, jocuri și momente creative.

O jumătate de zi pentru o schimbare de durată

Evenimentul „Joaca-te cu mine” se desfășoară pe parcursul unei jumătăți de zi și reprezintă o ocazie unică pentru angajații din companii de a se implica direct în sprijinirea copiilor cu nevoi speciale. Acești copii devin protagoniștii zilei, participând la diverse activități sportive și creative, care îi ajută pe cei din jur să-i cunoască mai bine și să dezvolte legături cu ei.

Evenimentul „Joaca-te cu mine” și eforturile continue ale CONIL pentru educație incluzivă reprezintă un exemplu de excelență în România. Aceste inițiative aduc speranță și schimbare în viețile copiilor cu nevoi speciale și în comunitatea noastră în ansamblu. Într-o lume în care compasiunea și respectul pentru diversitate devin tot mai importante, CONIL rămâne un far al speranței. Cu o experiență vastă și rezultate impresionante, această organizație se angajează să continue să facă o diferență semnificativă în viețile copiilor cu nevoi speciale din România.

Conil – exemplu de integrare și educație incluzivă

CONIL se remarcă ca fiind singura instituție din România care oferă atât grădiniță, cât și școală primară, deschizându-și porțile pentru integrarea copiilor cu nevoi speciale. Aici, toți copiii, indiferent de tipul lor de dezabilitate, au o șansă reală la educație și dezvoltare. Ceea ce face CONIL deosebit este programul său unic, care include atât ore de școlarizare, cât și programe de terapie prin sport, muzică, arte și digitalizare.

Atmosfera din cadrul școlii CONIL este plină de empatie, susținere și iubire. Aceasta devine o a doua casă pentru toți copiii, indiferent de dizabilitatea lor. Copiii se dezvoltă într-un mediu care îi încurajează să-și descopere potențialul și să depășească obstacolele.

HP Inc. România – un partener dedicat și implicat

HP Inc. Romania a adus în această zi entuziasmul și angajamentul specific, făcând tot posibilul pentru a se implica și a face o diferență în viețile copiilor CONIL. Această colaborare a fost un succes și a adus zâmbete pe fețele copiilor și ale angajaților HP Inc. Romania.

Relația dintre HP Inc. Romania și CONIL este una specială, bazată pe prietenie și colaborare pe termen lung. Acești parteneri de cursă lungă au împărtășit numeroase proiecte și momente memorabile, contribuind la dezvoltarea comunității și la susținerea copiilor cu nevoi speciale: loc de joacă special, proiecte educaționale și Gradina Urbană.

Această relație este o prietenie profundă, bazată pe respect și dorința comună de a face o schimbare pozitivă în societate. Această relație specială dintre HP Inc. Romania și CONIL servește ca exemplu de cum parteneriatele autentice și angajamentul pe termen lung pot duce la realizarea unor schimbări semnificative în comunitate. Ei ne amintesc că, împreună, putem contribui la o lume mai empatică, inclusivă și mai bună pentru toți copiii.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la nr. de telefon 0784412222, la adresa de e-mail office@conil.ro, sau programați o întâlnire cu managementul Conil, alături de care veți găsi soluția optimă pentru copilul dumneavoastră www.conil.ro

 

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?