În spatele cortinei, alături de actrița Maia Morgenstern

27 martie, Ziua Internațională a Teatrului, o zi în care îi elogiem pe toți aceia ce slujesc această artă, dăruindu-ne tuturor bucăți de suflet, cu fiecare rol interpretat.

Dar ce se află în spatele cortinei? Cum sunt, Ce fac, ce simt acei oameni minunați, actorii, cei ce ard pe scenă, cu fiecare rol, pentru noi, publicul lor?

Vineri, 26 martie 2021, elevii Școlii Primare CONIL au avut bucuria de a pătrunde în lumea plină de mister a artiștilor alături de marea actriță Maia Morganstern. Îndrăgita artistă a răspuns cu bucurie invitației noastre de a fi alături de copiii speciali ai școlii, dezvăluindu-le puțin din farmecul ce se află în spatele cortinei.

„𝐈̂𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐞𝐢” este un eveniment organizat anual de Asociația CONIL în parteneriat cu 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐂𝐎𝐍𝐈𝐋 și are ca scop aducerea cât mai aproape de sufletul copiilor a acestei arte. De a descoperi oamenii din spatele cortinei, complexitatea lor și bucuria de a dărui.

Emoții copleșitoare de ambele părți. Am cântat, am dansat, am spus și scris povești, unele dintre ele fără cuvinte, am primit și dăruit flori și am descoperit frumusețea și bucuria de a fi împreună. 𝐎 𝐳𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞-𝐚𝐦 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐭𝐨𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐞𝐚𝐬̦𝐢 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐚̆, 𝐮𝐧𝐚 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐬-𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐨𝐩𝐢𝐭, 𝐢̂𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐬 𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭…𝐈𝐔𝐁𝐈𝐑𝐄𝐀.

Și, pentru că se apropie data de 2 Aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, Maia Morganstern se alăturat demersului nostru participând la Crosul CONIL, zâmbet pentru autism, eveniment virtual organizat în perioada 2-4 aprilie 2021.

Poți face și tu parte din echipa care pune zâmbet pe chipul copiilor cu autism, înscriindu-te chiar acum pe www.conil.ro.

Detalii despre evenimentul ce tocmai a avut loc descoperiți în albumul http://relink.ro/ZSbEb

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?