Final de an școlar

Final de an școlar

Final de an școlar

În școala noastră facem multe:
Învățăm, dar ne și jucăm
Râdem, dar și plângem
Ne îngrijorăm și ne preocupăm
Ne ascultăm și ne susținem
Suntem creativi, dar uneori și obosiți
Suntem vorbăreți, dar uneori vrem să păstrăm liniștea
Suntem curioși, dar uneori ne este frică
Planificăm și adaptăm.
Sperăm și credem
Acceptăm și dăruim!
Facem foarte multe, însă cel mai important, IUBIM. Iubim să venim la școală. Atât cei mici, cât și noi, profesori, terapeuți, psihologi… Iubim să ne punem creativitatea la încercare, să umplem sala de clasă de culori, proiecte, povești și activități distractive, iubim să învățăm unii de la ceilalți, să ne susținem, să ne bucurăm de reușite împreună. Iubim chiar și zilele mai puțin bune, micile certuri, neînțelegeri, frustrări incontrolabile, iubim și liniștea și gălăgia. Acesta este echilibrul nostru, stilul nostru de viață, plin, viu, deosebit, exact ca noi!
Noi suntem CONIL, copii speciali din toate punctele de vedere. Am început anul școlar în luna septembrie… pare că a trecut o veșnicie de atunci. Au trecut luni pline de adrenalină, luni de toamnă încărcate de încăpățânare, curiozitate, opoziție, lacrimi de bucurie și de tristețe, frică și noi descoperiri. Au trecut și luni de iarnă, pline de bucurie, cântece, sărbători și emoții, rutine, cadouri. A trecut și primăvara, când deja ne numeam adevărați elevi model, silitori, simpatici și entuziaști… și iată că vara ne-o petrecem separat. Fiecare pleacă astăzi de la școală cu coronițe colorate și diplome de merit, de mână cu mămici, tătici și bunici emoționați din cale-afară…
Este nevoie de oameni cu adevărat speciali pentru a putea auzi și înțelege ceea ce un copil nu poate spune. Este nevoie de răbdare infinită, de motivație și încredere! Este nevoie de un instinct impecabil, o echipă perfect coordonată, profesori și terapeuți experimentați și un director exemplar, pentru a aduce un impact pozitiv în viața acestor copii. 𝗡𝗢𝗜 𝗦𝗨𝗡𝗧𝗘𝗠 𝗩𝗢𝗖𝗘𝗔 𝗟𝗢𝗥, 𝗘𝗜 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗜𝗡𝗜𝗠𝗔 𝗡𝗢𝗔𝗦𝗧𝗥𝗔̆. Inima Lumii CONIL! Conexiunea dintre noi și sufletele pure ale acestor micuți nu poate fi explicată prin cuvinte… este pur și simplu simțită, zi de zi, prin mii de emoții.
Este primul an în care avem și absolvenți de gimnaziu, mai exact elevii clasei a V-a. Au început anul școlar plini de emoții și vise. Iată-i astăzi, cât de frumos stau aliniați la careu, așteptând să-și primească diplomele bine meritate!
𝑭𝙚𝒍𝙞𝒄𝙞𝒕𝙖̆𝒓𝙞, 𝒄𝙤𝒑𝙞𝒊 𝒎𝙞𝒏𝙪𝒏𝙖𝒕̦𝙞! Bucurați-vă de reușitele voastre, de copilărie și de călătoria grozavă spre maturitate.
Copii, părinți, cadre didactice, terapeuți, doamne îngrijitoare, SUNTEȚI MINUNAȚI! Suntem cea mai mare și mai frumoasă familie! Astăzi, printre diplome de merit, coronițe și lacrimi de fericire, vă felicităm pe toți! Școala Gimnazială CONIL a mai adăugat în albumul cu amintiri un an școlar incredibil, plin de reușite și limite depășite.
Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem în septembrie! Vă pregătim multe, multe surprize pentru noul an școlar! Însă până atunci, vă urăm o vacanță de vară minunată, plină de distracție și activități frumoase.
Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?