Fii Mos Craciun pentru un copil special!

Campania Fii Mos Craciun pentru un copil special, lansata in luna noiembrie, a luat sfarsit! Proiectul, aflat la cea  a III a editie, este unul menit sa promoveze generozitatea și empatia in preajma sarbatorilor de iarnă. Ideea din spatele Fii Mos Craciun pentru un copil special este aceea de a împlini o dorința, de a  darui un cadoul unui copil atipic.

75 de copii au scris in luna noimebrie o scrisoare catre Mos Craciun. In acelas timp, 75 de “spiridusi” inscrisi in campania noastra au primit aceste scrisori si au inceput sa pregateasca cu sufletele deschise minunatele cadouri pentru cei mici. Astfel, dorintele lor au fost implinite cu ajutorul dumneavoastra! Anul acesta, Mos Craciun nu a ajuns doar in Bucuresti, ci si in satul Stanca din Stefanesti, judet Botosani.

Și pentru ca acest proiect ar fi fost imposibil fara ajutorul si implicarea voastră, dorim astazi sa le multumim tuturor oamenilor generosi si frumosi care s-au transformat pentru o clipa in Mos Craciun. Din partea copiilor si a echipei CONIL, va uram sarbatori fericite si va multumim pentru dedicare!

Iata cateva pareri ale participantilor, ce s-au bucurat enorm de initiativa noastra. “Ce sentiment minunat și ce bucurie sa putem participa la încă o campanie alături de Asociația Conil !

In anul 2019, am fost în număr mare și am reușit sa avem cu toții, copii si adulti, o mireasma de bucurie, zâmbet, liniște si împăcare lângă bradul de Crăciun.

Anul 2020, deși atipic pentru mulți dintre noi, a reunit o echipa pe cât de mica, pe atât de puternica.

Echipa SQRL a pus mana de la mana, a strâns energie și dorința, dar și determinare și dragoste și a reușit și de aceasta data sa mangaie sufletele a 10 copii speciali.

Privirea si zambetul copiilor, bucuria surprizei, dar și magia lui Moș Craciun sunt răsplata neașteptată a noastră, a tuturor!” ne spune doamna Simona Pirvu, reprezentanta Renault România.  Imolucarea lor nu ar fi fost posibila fara sprijinul unor mai vechi și bune prietene ale noastre si ale copiilor, doamnele Odette Rotărescu și Catherine Humbertjean.

De asemenea, pentru ca multumirile noastre nu sunt suficiente, dorim sa transmitem tuturor “mosilor” un mesaj de la unul din participantii nostri, Tiberiu Trentea.

“Moș Crăciun chiar există! – a spus Tiberiu. Nu stiu cui sa multumesc dar va rog din suflet sa o faceti dvs in locul meu.

Uitandu-ne la aceste mesaje nu putem decat afirma ca suntem extraordinar de bucurosi ca am adus zambete pe chipurile atâtor copii si ca am putut fi din nou alaturi de familiile lor aratandu-le sustinerea noastra, prietenia si acceptarea!

No Comments

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?