Experienta unica CONIL

De fiecare dată când mă gândesc la perioada copilăriei, amintirile făcute la grădiniţa Conil mă poftesc în lumea de vis pe care o trăiam zi de zi. Zâmbetul educatoarelor, orele de joacă, prietenii alături de care cream poveşti cu prinţi, prinţese şi cavaleri, momentele când eram condusă către următoarea etapă din viaţă mi-au rămas întipărite în minte şi aproape de inimă.

Aici am învăţat cât de important este să respecţi pe cineva, să rămâi mereu aproape de cei pe care îi iubeşti şi să nu uit niciodată să rămân autentică. La Conil am primit sprijin şi înţelegere pentru orice situaţie pe care o întâlneam. Am avut parte de colegi excepţionali alături de care mă jucam şi distram în fiecare zi. Cu ei, viaţa obişnuită părea să prindă nuanţe de basm, un farmec candid al copilăriei. De asemenea, lângă mine au fost educatoarele mele, de care îmi aduc aminte întotdeauna cu drag şi zâmbete. Au rămas o parte din mine datorită sufletelor minunate pe care le aveau. Pentru mine erau precum zâne ce mă învăţau ce e greşit şi ce nu, cum să mă exprim prin artă sau prin vorbe, necesitatea echilibrului dintre distracţie şi consideraţie, iar cel mai important, să fiu bună cu cei din jur indiferent de situaţie. Aveau răbdare cu mine şi îmi înţelegeau copilăriile, fără să mă facă vreodată să mă simt prost pentru cum eram.

Conil este un loc unde orice copil poate evolua prin ajutorul oferit necondiţionat, prin cuvintele frumoase ale educatoarelor şi prin iubirea care se simte din plin din clipa în care pășești pragul grădiniţei.

No Comments

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?