Educație și Terapii

Scoala

Scoala Primara CONIL a fost infiintata in anul 2012 la intiativa Asociatiei CONIL, fiind unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale acesteia. Scoala a fost infiintata in baza Ordinuluid e Ministrul al Educatiei Nationate si a fost acreditata pe nivel primar si preșcolar în anul 2018.

Gradinita

Școala si gradinita CONIL acomodeaza si copii cu dizabilitati diverse – autism, sindrom Down, retarad mediu, tetrapareza, copii cu tulburari de văz, auz , epilepsie etc. fiind o scoala incluziva bazata pe curriculum national adaptat insa stadiului de dezvoltare al fiecarui copil.

After school

Aici copilul dumneavoastră se va bucura de o zi distractiva, cu diferite activități, precum săptămâna africană, săptămâna gastronomiei, crearea de instrumente muzicale și accesorii din lemn, printre altele. Toate activitățile sunt coordonate de profesioniștii specializați ai centrului.

Centru de zi – Terapii

În Centrul de zi, fiecare copil va avea un program de terapie dezvoltat special pentru ei, care ar putea include logopedia, kinetoterapia, terapia ABA, ocupațională, Învățarea prin practică, grupurile de abilități sociale, grupul motric etc.

Activități Extrașcolare

Centrul educațional CONIL îți oferă o gamă largă de activități extrașcolare pentru copilul tău. De la robotică și IT, la activități sportive și artistice, la noi găsești toată paleta de activități necesare unei dezvoltări libere și armonioase a celor mici.

Workshop-uri Părinte-Copil

La sediul din Ghencea, Conil a creat un loc, unde părinții se pot bucura alături de copii săi, de activități interesante și multe surprize organizate săptămânal. Apasă pe butonul de mai jos și vezi despre ce este vorba.

Tabere

Ce beneficii poate aduce copilului tau o tabara alături de prieteni, departe de casa? Tabere sunt pline de aventură ți foarte distractive. Dar sunt ele și importante?

Summer School Conil

De ce sa oferi copilului tău șansa de a fi parte din proiectul Curcubeul Prieteniei, CONIL Summer School? Pentru ca vacanță de vara vine întotdeauna cu multă bucurie, distracție și amintiri de neuitat!

ATIPIC PARTY

În ultimă zi de vineri a fiecărei luni, vom organiza o mega petrecere pentru copiii speciali ai Lumii CONIL ce își sărbătoresc onomastica în luna respectivă!  200 de copii speciali vor avea astfel parte, pe parcursul anului, de o petrecere plină de culoare. 

ȘI EU POT

Asociația Conil deschide, începând cu 1 noiembrie 2022, înscrierile adolescenților și tinerilor cu dizabilități în proiectul „EU POT”, care se va desfășura zilnic, între 15 și 17 la sediul din str. Bascov 2-5.

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?