Directioneaza 20% din impozitul pe profit al companiei tale pentru a susține recuperarea unui copil cu dizabilitati

Ca oameni, avem ciudatul obicei de a ne crea o rutina. O rutina de dimineata, o rutina la locul de munca, o rutina pentru cumparaturi, pentru seara, etc. Aceasta rutina face fiecare actiune mai usoara, pentru ca creierul nostru inregistreaza si proceseaza aceste obiceiuri pana in punctul in care acestea devin decizii automate.

Pentru noi, cei tipici, rutina ne ajuta sa petrecem mai putin timp gandindu-ne atunci cand luam decizii. Pentru cei atipici insa, este vorba despre a invata cum sa faca lucruri care pentru noi sunt naturale, automate.

Copiii cu dizabilitati au nevoie de aceasta rutina pentru a evolua. Pentru ei nu este o alegere, ci o necesitate. De aceea, mersul la gradinita, la terapie si activitatile extracuriculare zilnice sunt necesare  pentru dezvoltarea armonioasa si echilibrata a copiilor tipici.

Anul 2020 a adus multe schimbari in rutina tuturor. Multi dintre noi am resimtit efectele brustei schimbari, lucru care a dus la cresterea semnificativa in cazuri de afectiuni psihologice. Anul acesta, un numar semnificativ de oameni a fost diagnosticat cu depresie, anxietate, etc., iar acest lucru este explicat de specialisti prin faptul ca oamenii au nevoie de rutina lor sociala.

Pentru cei atipici, anul 2020 a fost o schimbare mai dramatica si drastica decat pentru cei tipici. Acestia au resimtiti cu adevarat efectele crizei actuale, deoarece rutina lor a fost total intrerupta. Orele de terapie au fost inlocuite de ore de stat pe telefon sau pur si simplu nefacand nimic, pentru ca nu era nimic de facut.

De aceea, pentru copiii cu dizabilitati este extraordinar de important sa se asigure reintrarea in rutina, pentru a facilita progresarea. CONIL invita companiile si oamenii ce isi doresc si permit sa ii sustina pe cei mici sa doneze 20% din impozitul pe profit catre organizatia noastra, sau doar sa doneze folosind link-ul www.conil.ro!

Doneaza pentru a ne ajuta sa schimbam cursul vietii cat mai multor copii ce au nevoie de noi!

No Comments

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?