David Popovici, cea mai strălucitoare stea a natației europene

S-a tras cortina peste Campionatul European de Juniori de la Roma și încă ecourile performanțelor extraordinarului tânăr înotător David Popovici răsună în întreaga lume. Cu o mentalitate de învingător, o determinare specifică celor ce-și doresc să fie #allwaysinfront, David a cucerit întreaga Europă iar performanțele sale au dat motive presei europeane să aștearnă zeci de cuvinte de laudă și admirație.

David Popovici și antrenorul său Adrian Rădulescu fac echipa perfectă care, alături de familia sa, construiește zi de zi drumul către marea performanță. Disciplină, perseverență, determinare, ambiție, acestea sunt cuvintele ce definesc viața sportivului David Popovici, un tânăr de numai 16 ani ce a devenit noua stea a natației. o stea de a cărei strălucire avem privilegiul de a ne bucura.

Triplu campion european de juniori la probele de 50m, 100m și 200m liber, David a devenit cel mai rapid înotător al anului 2021.  Timpul obținut de juniorul român în proba regină, cursa de 100 m liber, nu doar că reprezintă un record mondial la juniori, dar este și cel mai bun timp al anului inclusiv în cursele de seniori.

Următoarea oprire a tânărului înotător este la Tokyo, locul de desfășurare al Jocurilor Olimpice. Performanțele sale de la Roma ne permit să visăm cu ochii deschiși, chiar dacă David va concura cu titanii mondiali ai acestor curse. Credem în el și în puterea sa fizică și metală, credem în tactica și strategia pregătite de antrenorul său, Adrian Rădulescu și rămânem cu pumnii strânși pentru ca David să uimească nu doar o Europă ci o întreagă lume!

Forță, David! Putere, Adrian!

 

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?