Cursuri opționale în cadrul Școlii CONIL

Nu ezita să-ți înscrii copilul la un curs opțional din cadrul Școlii CONIL. Este o aventură a cunoașterii și a descoperirii de sine

Un curs opțional este ca o poartă spre lumea minunată a cunoașterii și pasiunii! Este o oportunitate pentru copii să exploreze subiecte care sunt fascinante cu adevărat si pot aprinde flacăra creativității. Opționalul sau activitatea educațională este ca un balsam pentru suflet, unde copilul poate să-și dezvolte talentele, să-și descopere interesele și să-și împlinească curiozitățile.

Cursurile opționale din cadrul Școlii CONIL reprezintă o experiență de învățare. Fiecare lecție oferă oportunitatea de creștere și dezvoltare. Cursurile opționale din cadrul școlii CONIL variază și sunt următoarele:

Inițiere în IT

O oportunitate minunată de a deschide ușile către lumea tehnologiei și de a învăța secretele care stau în spatele ecranelor luminoase. Acest optional nu este doar despre coduri și algoritmi, ci despre dezvoltarea imaginației și creativitatății, despre a găsi soluții la probleme și despre a face lucruri incredibile posibile. Este o călătorie magică în lumea digitală, unde se pot crea aplicații, site-uri web sau jocuri.

Tenis

Tenisul este o formă excelentă de exercițiu fizic. Participarea la acest curs poate ajuta la dezvoltarea abilitățile fizice, îmbunătățirea coordonării, dezvoltarea concentrării și sănătatea generală. Tenisul întărește mușchii, dezvoltă agilitatea, ajută la dezvoltarea fizică, mentală și socială. Poate ajuta la promovarea unui stil de viață sănătos și poate oferi o experiență distractivă și educativă.

Dans modern și contemporan

O experiență minunată care aduce în viața micuților o multitudine de beneficii: dezvoltarea coordonării, a flexibilității și a forței musculare. În plus prin intermediul mișcărilor și al muzicii, copiii au oportunitatea de a-și exprima emoțiile și creativitatea într-un mod captivant și personal. Prin practicarea dansului, copiii dobândesc încredere în propriile abilități și în capacitatea lor de a performa în fața altora. Participarea la spectacole și recitaluri îi ajută să depășeașcă frica de scenă și să se simtă mândri de realizările lor.

Lecții de pian & chitară & tobe

O modalitate minunată de de a introduce muzica în viața copiilor și de a dezvolta abilități muzicale valoroase. Lecțiile de muzică îi ajută pe copii să învețe să citească partituri, să înțeleagă ritmul și melodia și să-și îmbunățească abilitățile cognitive precum memoria, concentrarea și rezolvarea de probleme. Pentru a progresa în studiul unui instrument, copiii trebuie să fie disciplinați și responsabili.

Teatru și improvizație

Prin intermediul teatrului, copiii pot învăța despre diferite perioade istorice, culturi și tradiții. Acest lucru poate să-i îmbogățească din punct de vedere cultural și să le ofere o perspectivă mai amplă asupra lumii. Copiii învață să-și folosească vocea, gesturile și mișcările pentru a transmite mesaje și pentru a-și exprima sentimentele. Teatrul și improvizatia implică adesea activități de grup, ceea ce înseamnă că copiii învață să lucreze împreună și să colaboreze. Aceste abilități sociale sunt extrem de valoroase în viața de zi cu zi și în educație.

Arts&Crafts

Opționalele de arts&crafts din cadrul școlii CONIL sunt o modalitate minunată pentru copii de a explora lumea artei și a creației, de a dezvolta abilități practice și de exprimare a creativității într-un mediu distractiv și stimulant. Lucrul manual în cadrul cursurilor de arts și crafts poate fi relaxant și plăcut. În timp ce creează, copiii învață despre culori, texturi și forme. Aceasta poate spori înțelegerea lor vizuală și le poate dezvolta sensibilitatea estetică.

Limba engleză

Cursurile opționale de limba engleză pentru copii sunt o modalitate excelentă de a le oferi copiilor un avantaj în ceea ce privește dezvoltarea lingvistică și comunicarea într-o lume din ce în ce mai globalizată. Învățarea acestei limbi poate pregăti copiii pentru viitorul lor profesional.

Nu ezita să-ți înscrii copilul la un curs opțional din cadrul Școlii CONIL. Este o aventură a cunoașterii și a descoperirii de sine, o șansă unică de hrănire a pasiunii și de a transforma visurile în realitate. Activitățile extrașcolare străpung norii grei ai rutinei școlare și devin o aventură personală în care copilul descoperă cu adevărat ceea ce-i place.

 

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?