Curs opțional de limba engleză în cadrul Școlii CONIL

Curs opțional de limba engleză în cadrul Școlii CONIL

Înscrie-ți copilul la cursul opţional de limba engleză “English for kids” din cadrul școlii Conil! Cursurile noastre îi ajută pe copii să învețe cu plăcere limba engleză, reușind, în timp, să o stăpânească bine și să o folosească fară dificultate. Totul se întâmplă într-un cadru pozitiv și relaxant, în sediul Conil din strada Bascov nr. 14-18 din sectorul 6, cu profesori bine pregătiți ce sunt alături de copii pe tot parcusul procesului de învățare.

Învățarea limbii engleze de la o vârstă cât mai fragedă este considerată importantă deoarece poate oferi numeroase beneficii. Iată de ce este bine să-ți înscrii copilul la un curs opțional de limba engleză:

  1. Are ocazia să învețe o limbă străină. Cursurile opționale de limba engleză oferă copiilor o oportunitate de a învăța o limbă străină într-un mediu mai relaxat și distractiv, față de cel de la școală. Aceasta poate spori abilitățile lor lingvistice și le poate oferi o bază solidă într-o limbă larg răspândită.
  2. Dezvoltarea abilităților lingvistice.  Învățarea unei noi limbi îmbunătățește abilitățile de ascultare, vorbire, citire și scriere. Aceste abilități pot avea un impact pozitiv asupra comunicării lor în limba maternă și în alte limbi.
  3. Acces la resurse și informații. Limba engleză este adesea folosită în conținutul online, precum site-uri web, articole, cărți și videoclipuri. Prin învățarea limbii engleze, copiii vor putea accesa o gamă mai largă de resurse educaționale și de divertisment.
  4. Pregătire pentru viitor. Cunoașterea limbii engleze poate fi un avantaj semnificativ într-o lume globalizată și conectată digital. Aceasta poate pregăti copiii pentru oportunități de carieră internaționale și poate contribui la succesul lor într-o varietate de domenii.
  5. Dezvoltarea încrederii în sine. Confruntarea cu o nouă limbă poate fi provocatoare, dar atunci când copiii reușesc să învețe și să folosească limba engleză, acest lucru poate spori încrederea lor în sine și stima de sine.
  6. Învățare prin joc. Cursul „English for kids” pentru copii utilizează metode de învățare prin joc pentru a menține implicarea și interesul lor. Acest tip de învățare poate fi distractiv și eficient.
  7. Deschiderea ușilor pentru călătorii și experiențe internaționale. Dacă copiii doresc să călătorească sau să studieze în străinătate în viitor, cunoașterea limbii engleze le va permite să se integreze mai ușor într-un mediu de vorbitori nativi ai acestei limbi.
  8. Bază pentru învățarea altor limbi străine. Învățarea limbii engleze poate facilita învățarea altor limbi străine în viitor, deoarece copiii vor dezvolta deja abilități de învățare a limbilor.

Un curs opțional de limba engleză poate îmbogăți experiența educațională a copiilor și le poate oferi abilități și perspective valoroase pentru viitor. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la nr. de telefon 0784412222, la adresa de e-mail office@conil.ro, sau programați o întâlnire cu managementul Conil. Mai multe informații găsiți și pe site-ul nostru conil.ro sau pe contul de FB.

 

 

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?