Cum ajungem la impact social prin sport?

Suntem tare bucuroși de parcursul pe care colega noastră, Raluca Dima îl are în cadrul programului Ashoka România, Sports Changemakers Program, un proces de dezvoltare de 6 luni prin care, alături de alți 15  participanți, învață cum să dezvolte impactul social al inițiativelor sale în cadrul Asociației CONIL.

Așa cum știm, sportul poate produce impact social în multe forme iar programele pe care le dezvoltăm în cadrul departamentului de recuperare și integrare a copiilor și tinerilor cu dizabilități prin sport s-au dovedit a avea un real succes în procesul recuperării acestora.

Ai grijă de corpul tău. Este locul în care vei trăi toată viața.

Ne dorim ca prin programele dezvoltate de noi să:

  • Stimulăm copiii în a practica sporturi de echipă, de a veni in contact cu spiritul competitional
  • Oferim șanse egale tuturor copiilor și adolescenților
  • Dezvoltâm empatia și capacitatea de comunicare între copii
  • Acceptăm diferențelor și unicitatea fiecăruia dintre noi
  • Identificăm abilități sportive pe care să le dezvoltăm până la nivel de performanță
  • Valorificăm aptitudinile individuale intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitivitate care sa asigure autodepasirea continua, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.

Suntem încrezători și foarte nerăbdători să venim cu vești noi, foarte bune, privind implementarea acestor programe în cadrul Asociației CONIL. Până atunci însă vă invităm să citiți și materialul realizat de către Eurosport privind programul Sports Changemakers oferit de Ashoka România accesând linkul https://www.curl.ro/MUqfa

Echipa CONIL

No Comments

Post a Comment

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?