Cum a arătat Halloween-ul la CONIL

Cum arată Holloween-ul la CONIL

Cum a arătat Halloween-ul la CONIL

Școala Gimnazială CONIL:

Elevii Școlii Gimnaziale CONIL, Școală UNESCO, s-au bucurat de mega-petrecerea lunară Atipic Party, de această dată cu tematică de Halloween – O petrecere de speriat! Cu această ocazie, elevii născuți în luna Octombrie au fost sărbătoriți cu multă bucurie, într-un decor înfricoșător de frumos.

Printre dovleci, fantomițe și alte decoruri de sezon, elevii cu cerințe educaționale speciale au participat la Parada Costumelor. Și-au prezentat cu mult entuziasm costumele, fiecare dintre ele fiind gândit până la cel mai mic detaliu, cu multă imaginație și atenție!

Au participat la jocuri și concursuri de dans și au încheiat petrecerea cu torturi delicioase! Un lucru este sigur: elevii Școlii CONIL s-au distrat de minune cu ocazia Halloween-ului, la petrecerea temaică Atipic Party de luna aceasta!

Cum arata Halloween-ul la CONIL

Grădinița CONIL Cotroceni:

Cum ne-a obișnuit deja, Grădinița CONIL Cotroceni a creat și de această dată un decor parcă desprins din filme, în care ușile au devenit mumii, dulăpioarele s-au transformat în dovleci, lustrele au devenit stafii și pereții au fost împânziți de pânze de păianjeni. Copiii s-au distrat de minune întreaga seară, dansând pe melodii haioase cu tematică „înspăimântătoare”, costumați în personajele preferate.

Concursul „Îmbracă mumia”, dar și ora de poveste, au fost doar câteva dintre momentele preferate ale celor mici,  seara nefiind completă fără un mic bufet cu acadele și bomboane, nelipsit de la orice „Trick or Treat”.

Grădinița CONIL Cotroceni a reușit să creeze o amintire de neuitat pentru toți micuții entuziasmați și veseli, printr-o petrecere plină de magie și activități interactive. Astfel, cei mici au gustat din plin farmecul și bucuria acestei sărbători haioase.

Cum arata Halloween-ul la CONIL

Grădinița CONIL Crângași:

Vă împărtășim cu mult drag faptul că petrecerea de Halloween de la Grădinița CONIL Crângași a fost un real succes! Micuții au avut parte de un Halloween pe cinste! Au sculptat dovleci, s-au costumat în vrăjitoare, scheleți și super-eroi, au participat la jocuri haioase și s-au distrat într-un decor de poveste! Atmosfera a fost plină de bucurie și veselie, iar copiii au avut ocazia să dea frâu liber imaginației și originalității prin costumele lor.

Și de această dată, Grădinița CONIL Crângași a oferit micuților o experiență magică, în care distracția, joaca și creativitatea au fost nelipsite.

                                                 

Grădinița CONIL Ghencea:

Să nu uităm de frumoasa petrecere organizată de Grădinița CONIL Ghencea! Aici, într-un decor minunat, s-au adunat mini-vrăjitori, scheleți veseli, eroi din desene, zâne și alte multe personaje iubite de cei mici. În această noapte de Halloween, Grădinița CONIL Ghencea a fost transformată într-o lume magică.

Micuții noștri au luat parte la jocuri distractive, au descoperit melodii tematice ritmate și amuzante și au transformat Grădinița într-un loc plin de farmec și mister. S-au bucurat de un bufet delicios, s-au distrat alături de educatoarele vesele și și-au creat zeci de amintiri frumaose!

After School CONIL Botanică:

After School CONIL Botanică a fost cu siguranță locul unde imaginația a prins viață, iar decorul desprins din filmele de Halloween a asigurat atmosfera înfricoșător de antrenantă pe durata întregii petreceri. Elevii noștri au avut costume originale, care mai de care mai „spooky” și mai colorate. Ceața densă din mijlocul ringului de dans a întregit perfect acest tablou tematic, iar copiii s-au distrat de minune dansând prin ea.

După muzică, dans, gustări delicioase și jocuri haioase, putem spune că a fost o petrecere pe care, cu siguranță, copiii nu o vor uita!

After School CONIL Mazicon:

After School CONIL Mazicon a sărbătorit Halloween-ul cu zâmbetul de puze, în costume colorate, alese cu multă atenție. După o ședință foto în minunatele costume tematice, copiii s-au pus pe joacă și au participat la competiții sportive. Nu trebuie să mai spunem că s-au distrat copios, nu-i așa? Lăsăm imaginile să vorbească de la sine…

Cu multă bucurie și cu nelipsitul lor entuziasm, cei mici au petrecut o zi de neuitat la After School, plecând acasă cu noi amintiri minunate!

 

Lumea CONIL este lumea tuturor posibilităților! Aici, ne bucurăm de fiecare zi în parte, indiferent de ocazie!

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la nr. de tel. 0784-412-222 sau la adresa de mail office@conil.ro.

 

#CONIL #ScoalaCONIL #GradinițeleCONIL #AfterSchoolCONIL #Educatie #Incluziune #Prietenie

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?