Steaua București, partener al Crosului CONIL, zâmbet pentru autism

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, prin sportivii săi cât și prin copiii pasionați de sport, se alătură proiectului „Crosul CONIL – Zâmbet pentru autism”, un eveniment virtual prin care împreună vom pune zâmbet pe chipul copiilor cu autism.
„Crosul CONIL, zâmbet pentru autism” este organizat de Asociația Conil în perioada 2 – 4 aprilie 2021 cu scopul de a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului și de a aduce în prim plan problematica cu care se confruntă copiii cu autism și familiile acestora.

2 aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului va deveni ziua zâmbetelor și a bucuriei pentru noi toți. Aleargă și tu!

Viața este o provocare zilnică. Alergăm cu toții către atingerea obiectivelor, spre desăvârșire, spre a fi astăzi mai buni ca ieri.  Asociația Conil îți lansează o provocare! Aleargă și tu la CROSUL CONIL pentru ca ÎMPREUNĂ să oferim ZÂMBET copiilor cu autism! Alătură-te și tu echipei senzaționale care adună kilometri pentru zâmbetele copiilor cu autism!

„Permanenta luptă pentru integrare și acceptare a copiilor cu autism precum și greutățile întâmpinate de părinți în asigurarea permanentă a programelor de recuperare și intervenție a copiilor și tinerilor cu autism trebuie să fie cunoscute! Cu sprijinul remarcabil al Ministrului Tineretului și Sportului, domnul Eduard Novack dar și cu implicarea a numeroși și inimoși performeri sportivi, jurnaliști, artiști sperăm să ducem mesajul nostru cât mai departe! Alergăm împreună pentru zâmbetul copiilor cu autism” ne spune Adela Hanafi, președinte Asociația Conil, organizator al evenimentului.

„Am fost deosebit de mișcat de propunerea pe care o echipă de oameni tânără, entuziaști și inimoși din Asociația Conil au făcut-o sportivilor CSA Steaua București. Să faci mișcare, să te antrenezi pentru marea performanță și în același timp să ajuți la recuperarea copiilor cu forme severe de autism este cu adevărat o bucurie. Am răspuns pozitiv acestei inițiative și îndemn sportivii CSA Steaua să se alăture acestui efort colectiv” ne-a declarat Mădălin Sorin Hîncu, președintele CSA Steaua București.

Timp de trei zile vom alerga împreună în cursa zâmbetelor! La finalul cursei în care vom aduna împreună 2.222 Km vom avea bucuria de a trimite în tabere de integrare copii și tineri cu autism.
Înscrie-te la CROSUL CONIL – Zâmbet pentru autism, și fii chiar tu schimbarea:

  • Pentru ca împreună să ducem mesajul mai departe. Crosul CONIL – Zâmbet pentru autism este un eveniment de conștientizare a situației copiilor și tinerilor cu autism;
  • Pentru ca împreună să susținem copiii și adolescenții cu autism în procesul de recuperare și integrare;
  • Pentru ca, umăr la umăr, să promovăm un stil de viață sănătos.

Pași pentru înscriere:

  • Intră pe conil.ro și apasă butonul înscrie-te;
  • Vei fi redirecționat către pagina provocării Crosul CONIL – Zâmbet pentru autism de pe platforma runningheros.com;
  • Apasă butonul Înscrie-te;
  • Creează-ți contul pe platformă;
  • Descarcă aplicația Decathlon Coach din App Store (sau altă aplicație compatibilă pe platforma runningheroes.com);
  • Sincronizează Decathlon Coach cu platforma runningheroes.com.

Începând cu 2 aprilie, ori de câte ori te plimbi sau alergi, pornește aplicația Decathlon Coach pentru ca activitatea ta fizică să fie înregistrată.
Detalii despre proiect sunt pe pagina de facebook https://fb.me/e/29X6mmVMv.

Nici un efort nu este prea mare atunci când este vorba de copii! Aleargă cu noi pentru a aduce copiilor cu forme severe de autism șansa de a beneficia de programe susținute de intervenție și terapie!

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?