Constantin Păduraru își donează ziua coopiilor CONIL

Constantin Păduraru își donează ziua coopiilor CONIL

Constantin Păduraru își donează ziua coopiilor CONIL

CONSTANTIN PADURARU, Directorul Biroului de Management al Proiectelor la PORR România, oferă un exemplu incredoibil tuturor, donându-și ziua de naștere pentru a ajuta copiii aflați în nevoie. Acest act de generozitate este o dovadă a angajamentului său de a avea un impact pozitiv asupra lumii, iar noi cei de la CONIL suntem mândri să împărtășim povestea lui.

Costi, așa cum îl știu prietenii, este Project Management Professional (PMP). El a demonstrat excelență în coordonarea și gestionarea proiectelor și echipelor. De asemenea, este pasionat de oameni și de dezvoltarea lor, crezând că misiunea unui lider este de a contribui la crearea altor lideri.

Pentru mai binele copiilor speciali:

Dăruirea lui Costi de a-i ajuta pe ceilalți se extinde dincolo de cariera sa profesională. El a ales să-și doneze ziua de naștere pentru a sprijini CONIL. Cu fondurile strânse, CONIL va putea oferi sprijin copiilor precum Mihnea, un băiețel simpatico care se confruntă cu  întârzieri de dezvoltare, și familiei sale.

Povestea lui Mihnea este doar un exemplu al modului în care donațiile către CONIL pot face o diferență reală în viața copiilor aflați în nevoie. Datorită sumelor obținute în urma unor astfel strângeri de fonduri, CONIL a reușit să ofere peste 30 de copii cu dizabilități și familiilor acestora sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta.

La CONIL ne angajăm să sprijinim copiii cu dizabilități și familiile acestora. Inițiativele noastre de strângere de fonduri, precum cea susținută de Costi, ne permit să oferim o gamă de servicii esențiale celor care au nevoie. De exemplu, o donație de 300 de lei poate asigura mese calde pentru 14 copii, în timp ce 900 de lei pot asigura 12 ore de terapie. O donație de 500 de lei poate acoperi rechizitele școlare pentru 10 copii pentru un an întreg, iar 2.300 de lei pot acoperi costul organizării unei tabere. În fine, o donație de 3.500 de lei poate oferi o bursă pentru educația unui copil timp de o lună.

Mulțumim, Constantin Păduraru!

Suntem recunoscători pentru implicarea și inițiativa generoasă a lui Costi și angajamentul său de a face o diferență pozitivă în lume. Cu sprijinul lui și al altora ca el, putem continua să oferim servicii esențiale copiilor aflați în dificultate și familiilor acestora.

Suntem foarte mândri să sărbătorim fapta bună a lui Costi de a da oferi un viitor mai bun copiilor speciali CONIL. Donația lui este o inspirație pentru noi toți și o reamintire a puterii generozității.

Îi încurajăm pe toți cei care au fost inspirați de generozitatea și angajamentul lui Costi să-și facă, la rândul lor, cel mai frumos cadou de zi de naștere, oferind mai departe, celor care au mai multă nevoie. Îi încurajăm pe toți cei cu suflet mare să ni se alăture în susținerea copiilor cu dizabilități aflați în grija CONIL. Donând pe link-ul https://asociatiaconil.galantom.ro/p/costi, poți contribui la schimbarea vieții copiilor precum Mihnea și a familiilor lor, oferindu-le resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Alături de CONIL:

CONIL înseamnă mai mult decat o asociație înființată pentru a oferi sprijin copiilor speciali. CONIL înseamnă o șansă reală la o viață aproape normală pentru sute de copiii cu diferite dizabilitați: autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică. CONIL înseamnă liniște, echilibru financiar și speranță pentru sute de familii care se confruntă cu un astfel de diagnostic. Nouă ne place să ne definim ca “furnizori oficiali de zambete” pentru copiii speciali și familiile lor.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la nr. de telefon  0784412222, la adresa de e-mail  office@conil.ro.

#CONIL #ScoalaCONIL #CopiiTipiciSiAtipici #Incluziune #Educatie #Donatii #ZiInDar

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?