„Conil Swimming League” – voința, curajul și determinarea copiilor Clubului Steaua în vederea susținerii misiunii Asociației Conil

Proiectul Asociației Conil „Transformăm orice dizabilitate în abilitate!”, participant în Campania Swimathon București 2022, se bucură de sprijinul impresionant al copiilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

„Conil Swimming League” reprezintă voința, curajul și determinarea copiilor Clubului Steaua în vederea susținerii misiunii Asociației Conil, aceea de a oferi programe de recuperare GRATUITE prin sport, arte, muzică și digitalizare, unui număr impresionant de 100 de copii cu nevoi speciale!

Copiii minunați ai CSA Steaua București, înotători de performanță, au format 4 echipe pentru a participa la Proiectul Swimathon 2022 în formula „Conil Swimming League”, organizând un eveniment caritabil dedicat copiilor cu nevoi speciale aflați în grija Asociației Conil. Înotătorii Clubului Steaua îi invită pe copiii cu autism, pe data de 28 mai, la o demonstrație de înot. Micuții cu nevoi speciale se vor bucura, de asemenea, și de o demonstrație de înot sincron realizată de 6 sportive, componente ale clubului Bucharest Sport Club. Apoi, înotătorii campioni ai Clubului Steaua vor îmbrăca tricourile antrenorilor, urmând să-i invite pe micuții speciali ai Lumii Conil în apă, pentru prima lor lecție de înot.

Acest eveniment impresionant se va bucura și de participarea extraordinară a  militarilor răniți în teatrele de operație, componenți ai Echipei INVICTUS România: Mr. Ion Gabriel, Plt. adj. pr. (rz) Bida Ionel, Plt. maj. Taifas Marius, Plt.adj. Matei Irinel, lt. col. Șerban Laurențiu, împreună de copii minunați: Olteanu Adrian, Șerban Laura Miruna, Ion Anda Narcisa.

Toți copiii participanți la cea de-a doua ediție a acestui eveniment caritabil vor fi premiați de către Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație, și Răzvan Bichir, președintele Clubului Sportiv Steaua.

Amploarea evenimentului atinge cote uriașe, scopul acestuia fiind acela de a strânge fondurile necesare unor programe de recuperare GRATUITE dedicate unui număr uimitor de 100 de copii cu nevoi speciale, dintre care 10 refugiați ucrainieni, micuți care au fugit din calea războiului. Cei 36 de copii înotători de performață sunt determinați să facă cel mai mare val de bine al anului pentru ca micuții cu autism ai Asociației Conil să primească o șansă la un viitor mai bun!

Oricine își dorește să susțină inițiativa impresionantă a acestor copii cu suflet de aur și să îi sprijine în atingerea obiectivului lor pot face o donație on-line pe unul dintre următoarele linkuri:

“Sunt impresionată de desfășurarea de forță a acestor copii, de creativitatea lor, de implicarea și mobilizarea lor extraordinară, dar mai ales de bucuria și entuziasmul de a face bine, de a ajuta, de a întinde o mână copiilor cu autism spre a-i aduce cu un pas mai aproape de lumea noastră. Le mulțumesc tuturor, și știu că gestul lor va fi cu siguranță răsplătit!“ – Adela Hanafi, președinta Asociației Conil.

Până la data de 10 iulie, cei ce simt, pot și vor să intre în valul de bine al campionilor CSA Steaua București, pot face donații pe linkurile de mai sus!

Donează oricât! Implicarea este mai importantă decât suma. Oceanul binelui este format picătură cu picătură!

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?