CONIL Fest

CONIL Fest

CONIL Fest

FESTIVALUL INTEGRĂRII EDIȚIA A- XXIII-A

Eveniment premiat de Gala Societății Civile

Ediția 2023: 25 – 26 noiembrie 2023 la CIRCUL METROPOLITAN BUCUREȘTI

Cel mai mare eveniment dedicat copiilor din România, care aduce împreună copii tipici și atipici din toată țara! Succesul este garantat de faptul ca evenimentul este la a XXIII-a ediție.

Cea mai frumoasă lecție de PRIETENIE, ACCEPTARE, TOLERANȚĂ, scrisă de copii pentru copii. Un MARATON artistic desăvârșit în care orice copil, tipic sau cu nevoi speciale devine un erou al publicului!

Școli, grădinițe, cluburi sportive, școli de dans, școli de teatru și chiar și copii individuali se înscriu an de an, fie că sunt tipici sau cu nevoi speciale, la CONIL Fest, pentru a arăta că toți copiii au talent.

CONIL Fest în cifre per ediție:

  • 1.500 copii tipici
  • 800 copii cu dizabilități
  • 80 instituții
  • 120 profesori și coordonatori
  • 30 voluntari
  • 5.000 vizitatori

FESTIVAL DAR ȘI SPATIU DE EXPUNERE

În foaierul Circului Metropolitan pe toată perioada de desfășurare a evenimentului, vor fi organizate
ateliere, expoziții cu vânzare, târg de produse și servicii. Anul trecut au fost prezenți 40 de expozanți care și-au expus și vândut produsele către publicul prezent.

ADELA HANAFI PREȘEDINTE CONIL

Femeia care a transformat o dramă într-o șansă pentru copiii cu dizabilități.

” Ca mamă a unui copil cu nevoi speciale, am observat progresul imediat și bucuria copilului meu atunci când, o sală întreagă l-a ovaționat și încurajat la prima sa apariție pe scenă! Am decis să creez un eveniment la care TOȚI copiii , tipici sau cu dizabilități să – și poată demonstrata talentul. Pentru că, de-a lungul timpului, am observat că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate o ce trebuie descoperită, promovată și încurajată. În ultimii ani peste 2.500 de copii dintre care 800 cu dizabilități performează fantastic la CONIL Fest, Festivalul Integrării.”

IMPLICA-TE

Promovează-te către un public format din părinți, copii, profesori și 5.000 vizitatori în timp ce faci o faptă bună și dai aripi și încredere copiilor si tinerilor cu dizabilitati.

Puteti alege să ne fiti alături prin:
  • Produse cadou pentru copiii ce performează în cadrul festivalului
  • Sponsorizări pentru acoperirea costurilor de organizare a festivalului

Contact: office@conil.ro, 0784.412.222

Cum a fost la Conil FEST 2023 ?

 

 

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?