Centrul de terapii Conil – locul unde începe programul de recuperare terapeutic intensiv al copiilor cu nevoi speciale

Centrul de terapii Conil este locul unde începe programul de recuperare terapeutic intensiv al copiilor cu nevoi speciale, dar și al copiilor cu tulburări emoționale (hipersensibilitate, recuperare după traumă, fobii diverse).

În cadrul acestui program am dezvoltat cursuri care susțin cu iubire, responsabilitate și profesionalism recuperarea copiilor dumneavoastră.

Unul dintre aceste servicii este dedicat orelor de socializare, oferit din dorința de a facilita interacțiunea dintre copii datorită beneficiilor dovedite:

  • Dezvoltă capacitatea copiilor de a se integra intr-un grup și a respecta regulile grupului;
  • Îi încurajează pe copii să îți facă prieteni noi și să participe la activități de grup;
  • Copiii sunt îndrumați în activitățile lor pentru a reuși să aibă dialoguri constructive cu ceilalți membri ai grupului;
  • Sădește înțelegerea respectului reciproc și cum să împartă lucruri când se simt pregătiți;
  • Îi ajută pe copii să își dezvolte spiritul de solidaritate, după principiul ”toți pentru unul și unul pentru toți” ;
  • Jocurile de rol contribuie semnificativ la dezvoltarea relației dintre copiii participanți.

Totodată, în cadrul proiectului, copiii și adolescenții vor participa la diferite jocuri sub ghidajul personalului de specialitate, dar vor avea și activițăți liber alese.

Orele de socializare vor fi în ședințe de câte 3 ore, de 2 ori pe săptămână.

Dă-i aripi visului copilului tău pentru a deveni cea mai bună versiune a lui.

Pentru noi, cei de la CONIL, copiii cu dizabilități sunt incluși, acceptați și ajutați de către o echipă de specialiști pentru a deveni tineri puternici, cu încredere în sine și motivați să devină din ce în ce mai buni. Centrul de Terapii CONIL este deschis tuturor copiilor care au nevoie de sprijin în dezvoltarea lor, cu terapii individuale sau de grup.

Pentru orice întrebări despre terapiile noastre puteți să ne contactați pe e-mail la office@conil.ro sau pe platformele noastre de social media Facebook, LinkedIn sau Instagram.

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?