Beneficiile bunelor maniere prin teatru pentru cei mici

”Teatrul rămâne un instrument de bază, capabil să desăvârșească educația celor mici prin rolul și specificul său inegalabil. Teatrul este contextul ideal unde cei mici se întâlnesc cu poveștile preferate și interacționează cu personajele lor favorite. Spre deosebire de lectură – la fel de vitală în dezvoltarea copilului – teatrul reprezintă manifestarea vie a poveștilor”, ne reamintește actorul Eduard Șișu.

 

Printre opțiunile pe care programul de Activități Extrașcolare Conil le oferă se numără și Bunele maniere prin teatru, o activitate care va contribui la dezvoltarea armonioasă a caracterului copilului dumneavoastră într-un mediu relaxat și distractiv.

 

De ce să alegi Bunele maniere prin teatru pentru copilul tău?

Indiferent de vârstă, fiecare dintre noi simte nevoia de comunicare, înțelegere, ascultare din partea celorlalți. Prin jocuri de improvizație, comunicare și lucru în echipă, copilul tău va învăța:

  • cum să capete mai multă încredere în forțele proprii;
  • care sunt regulile de comportament în societate, astfel încât împreună să construim o lume mai bună;
  • totodată, prin intermediul acestui curs, cel mic își va dezvolta imaginația, capacitatea de memorare, spontaneitatea și empatia, printre altele.

De-a lungul perioadei cursului vor fi folosite elemente specifice pedagogiei Waldorf, care urmărește să dezvolte personalitatea copilului în totalitatea ei, alături de:

  • discuții libere despre teatru;
  • jocuri teatrale pentru concentrare, atenție și memorie;
  • ateliere de comunicare prin muzică, dans, mișcare scenica, dar și creație;
  • exerciții de dicție, respirație și multe altele. 

Cursurile se vor desfășura săptămânal și vor dura câte o oră, cu grupe de 8-10 copii.

Pentru noi, cei de la CONIL, copiii cu dizabilități sunt incluși, acceptați și susținuți pentru a deveni tineri puternici, cu încredere în sine.

Programul de Activități Extrașcolare de la CONIL se numără printre cele mai mari investiții pe care le poți face în viitorul copilului tău. Dezvoltarea socială și personală a copilului, conturarea personalității acestuia și lărgirea ariei de competențe sunt doar câteva dintre beneficiile acestui program.

  • Dă-i aripi visului copilului tău pentru a deveni cea mai bună versiune a lui.

Pentru orice întrebări despre terapiile noastre ne puteți contacta pe e-mail la office@conil.ro sau pe platformele noastre de social media Facebook, LinkedIn sau Instagram.

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?