ATIPIC PARTY – vinerea copiilor speciali

ATIPIC PARTY - vinerea copiilor speciali

ATIPIC PARTY  – o petrecere de neuitat!

Ce este Atipic Party?

𝗔𝗧𝗜𝗣𝗜𝗖 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬  𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗼 𝗺𝗲𝗴𝗮 𝗽𝗲𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗼𝘁̦𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶 𝗮𝗶 𝗟𝘂𝗺𝗶𝗶 𝗖𝗢𝗡𝗜𝗟 născuți în luna respectivă! O petrecere plină de culoare, cadouri, animatori, tort și, cel mai important, alături de 𝗣𝗥𝗜𝗘𝗧𝗘𝗡𝗜!

Cum a luat naștere ATIPIC PARTY?

Iată câteva cuvinte dureroase ale unei mame supereroine ale unui copil cu nevoi speciale: „An de an am fost refuzată de colegii de serviciu atunci când îi invitam, împreună cu copiii lor, la ziua copilului meu autist (…) Copilul meu nu a fost niciodată invitat la ziua unui alt coleg. Și asta doar pentru că este un copil special care suferă de stigmatizare și excluziune”. Este extrem de dureros să te gândești că există copii care nu au șansa de a se bucura pe deplin de ziua lor de naștere și nu pot gusta din plăcerea de a fi invitat la petrecerea altor copii.

Cum te poți implica?

Vestea cea mai bună este că, din puținul tău, poți oferi enorm unui astfel de copil bun și inocent! Asociația CONIL demarează proiectul 𝗔𝗧𝗜𝗣𝗜𝗖 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬 – vinerea copiilor speciali! În fiecare ultimă vineri a lunii, copiii sărbătoriți în luna respectivă vor avea o super petrecere dedicată lor și prietenilor lor speciali! 𝗣𝗼𝘁̦𝗶 𝗱𝗼𝗻𝗮 𝗼 𝗷𝘂𝗰𝗮̆𝗿𝗶𝗲, 𝘂𝗻 𝗱𝗲𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗱𝘂𝗹𝗰𝗲, 𝗼𝗿𝗻𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗲 𝘀𝗮𝘂 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝘃𝗮𝗹𝗼𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝘁𝗿𝘂𝗽𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶𝗺𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶, 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗰𝗮 𝘇𝗶𝘂𝗮 𝗱𝗲 𝗻𝗮𝘀̦𝘁𝗲𝗿𝗲 𝗮 𝟮𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶 𝗖𝗢𝗡𝗜𝗟 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗶𝗲 𝘂𝗻𝗮 𝗰𝘂 𝗮𝗱𝗲𝘃𝗮̆𝗿𝗮𝘁 𝗠𝗘𝗠𝗢𝗥𝗔𝗕𝗜𝗟𝗔̆!

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de mail office@conil.ro și la numărul de telefon 0784412222. Poți programa o vizită și la Școala Conil.

Coordonatorul proiectului: Irina Ismail.

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?