Atelier de lectură. 15 minute de poveste cu aplicația NABU

Sfertul de poveste cu NABU la Școala CONIL
Sfertul de poveste – Inițiativa NABU de a asigura o dezvoltare armonioasă tuturor copiilor prin 15 minute de lectură zilnică!
Vineri, 14 octombrie, Lumea CONIL deschide iarăși poarta tărâmurilor de poveste! Cum v-am obișnuit deja, Școala CONIL iubește, respectă și promovează lectura, călăuzind copiii spre o copilărie „de poveste”. Elevii școlii CONIL au prins mare drag de lectură încă din clasele pregătitoare, fiind extrem de entuziasmați ori de câte ori sunt puși față-n față cu un nou personaj simpatic.
Vinerea trecută, elevii cu nevoi speciale ai Școlii CONIL au avut șansa de a participa la un Atelier inedit de Lectură! Datorită unei noi platforme incredibile, copiii se pot bucura acum de cărți bilingve în format electronic! Cum se numește platforma, cine sunt oamenii din spatele ei și cum a decurs acest atelier? Ei bine, intră pe linkul din primul comentariu pentru a afla toate detaliile!
Școala CONIL s-a bucurat să poată derula un Atelier de Lectură prin intermediul acestei aplicații. La eveniment au fost prezenți atât fondatoarea NABU, Tanyella Evans, reprezentanți ai UiPath Foundation, cât și minunații copii speciali CONIL.
Cărticica „Broasca” a stârnit interesul între toți elevii CONIL. Aceștia au fost surprinși de un text antrenant și numeroase ilustrații viu-colorate. Au fost curioși să citească ambele variante, atât textul în limba română cât și cel în limba engleză. Apoi au tras propriile concluzii.
Alături de noii noștri parteneri, micuții speciali au participat și la un Atelier Arts&Crafts. În cadrul cătuia și-au confecționat cele mai haioase broscuțe de hârtie. Un lucru e sigur, ne-am distrat de minune iar copiii așteaptă zilnic sfertul de poveste cu mult entuziasm.
Inițiativa NABU Foundation este demnă de aplauze. Recomandăm cu mare căldură utilizarea acesteia. Astfel, copiii dumneavoastră să crească armonios și sănătos, dezvoltându-se în cel mai echilibrat și benefic mod!
Mulțumim NABU Reads și Liana Alexandru !!
Pentru orice alte detalii, vă invitam să ne contactați la numărul de telefon 0784412222 sau la adresa de mail office@conil.ro .
Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?