A sosit vacanța mare!

Cum putem felicita acești copii speciali, în așa fel încât să înțeleagă progresul uluitor pe care l-au avut în acest an școlar? Cum putem să le explicăm faptul că suntem atât de mândri de ei?
Au fost zile pline de culoare, pline de muzică, sport și gălăgie, pline de râsete și bătăi de palmă! Au fost zile în care lecțiile i-au fascinat, în care au vizionat filme, scene de teatru, au fost zile de tabără pline de activități în natură și zile pline de ateliere creative! Au fost zile de festival, zile de spectacol, au fost și zile pline de țipete, lacrimi și contraziceri. Zile ireal de frumoase și zile extrem de grele. Însă tot ce vedem în fața ochiilor astăzi sunt coronițele de pe capul lor… Numele lor scris îngroșat pe diplomele de terminare a anului școlar. Avem ochii în lacrimi, inima cât un purice și sufletul plin de mândrie!
Noi i-am învățat pe ei lecțiile programei școlare, jocuri, cântece și multe alte activități creative, i-am învățat cele mai importante principii de viață, empatia, bunătatea, sinceritatea, cum să împartă, cum să ierte, cum să crească frumos. Însă ei ne-au învățat pe noi CUM SĂ IUBIM CU ADEVĂRAT, ceva ce nimeni altcineva nu ne-ar fi putut învăța într-o așa manieră inocentă și curată! Cu fiecare generație ce trece pragul Conil, inima noastră se umple cu și mai multă iubire față de acești copii minunați!
Îi numim „copii speciali” nu din pricina nevoilor speciale pe care le prezintă, ci datorită sufletelor lor speciale! Acești copii au dat culoare Lumii Conil timp de un an și le mulțumim sincer pentru acest lucru! Datorită lor, noi venim la muncă cu zâmbetul pe buze și energie în suflet zi de zi!
Copii, părinți, cadre didactice, îngrijitoare, SUNTEȚI MINUNAȚI! Suntem cea mai mare și mai frumoasă familie!
Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem în septembrei! Vă pregătim multe, multe surprize pentru noul an școlar! Însă până atunci, vă urăm o vacanță de vară minunată, plină de distracție și activități frumoase.
Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?