Legea atractiei

Legea atractiei

Cand vorbim despre inocenta copiilor de multe ori ne gandim la sinceritatea lor, la jocurile si prieteniile create sau la ‘naivitatea’ lor. De cele mai multe ori ne uitam la copiii nostri care inca cred in Mos Craciun sau poate in existenta personajelor din Alba-ca-Zapada si ii consideram creduli. Uitam, insa, ca aceasta credinta poate fi benefica!

Cand suntem mici avem impresia ca daca credem in ceva suficient de tare, acest lucru se va intampla. Spre exemplu, multi dintre noi si-au imaginat, in copilarie, ca erau purtatori de magie, in orice forma a sa. Fie ca iti doreai sa fii invizibil, sa te poti teleporta sau sa fii mai puternic ca Superman, cu siguranta a existat un moment in copilaria ta in care ti-ai droit ceva cu atata ardoare incat ti-ai imaginat ca s-a intamplat.

Intr-adevar, in lumea reala nu putem face ceva sa apara doar pentru ca ne dorim asta. Cu toate acestea, exista asa numita Lege a atractiei care atesta ca, pentru a obtine ceva, trebuie sa crezi si sa iti doresti ca acel lucru sa se intample. Bineinteles ca sansele ca aceasta lege sa functioneze nu sunt cele mai mari, insa acest principiu este unul de care, ca adulti, adesea uitam.

In articolul de astazi vorbim despre o lectie pe care noi trebuie sa o invatam de la cei mici – sa luptam pentru lucrurile pe care ni le dorim. Si, chiar daca legea atractiei nu inseamna acelasi lucru pentru copii, acest principiu de viata merita cultivat! La CONIL, noi credem in abilitatile copiilor, si stim ca toti cei care isi vor urmari visul vor ajunge acolo unde isi doresc!

No Comments

Post A Comment

Translate »