Filme de vizionat in familie!

Filme de vizionat in familie!

Unul din efectele pozitive ale pandemiei este faptul ca parintii au mai mult timp de petrecut cu cei mici. Asadar, ne-am gandit sa cream astazi o lista cu top 5 filme ce merita urmarite in familie!

  1. Ratatouille

Lansat in 2007, filmul Ratatouille a devenit un clasic! Urmarind povestea sobolanului Remy, filmul descrie in amanunt drumul catre succes. Pasionat de gatit, visul lui Remy este sa devina chef, iar cu ajutorul unui angajat dintr-un restaurant din Paris, acesta reuseste!

  1. Tangled/ O poveste incalcita

Animatia este o adaptare a basmului scris de Fratii Grimm, in care Rapunzel este personajul principal. O adaptare comical lansata in 2010, mesajul filmului este acela de a lupta pentru visurile tale!

  1. Inside out/Intors pe dos

Lansat in 2015, filmul abordeaza tema emotiilor. Adesea, este greu chiar si pentru adulti sa isi inteleaga propriile sentimente. Intors pe dos este asadar o metafora perfecta pentru modul in care oamenii se dezvolta emotional. Furia, Bucuria, Dezgustul, Frica si Tristetea se cearta in incercarea de a o ghida pe Riley, in timp ce parintii ei sunt depasiti de situatie.

  1. The Lion King/ Regele leu

O poveste clasica pe gustul tuturor, filmul lansat in 1994 ramane una dintre animatiile preferate in inimile tuturor. Povestea il are in prim plan pe Simba, care din cauza spiritului sau aventuriei se abate de la vorba parintilor si aduce necazuri peste regat. Rusinat, isi paraseste casa, iar la ceva ani mai tarziu este obligat sa se regaseasca pe sine sis a isi salveze familia si regatul!

  1. Wall-E

Lansat in anul 2008, Wall-E prezice un scenariu din ce in ce mai probabil. Intamplarea are loc in anul 2700, cand Terra este abandonata de oameni din cauza suprapoluarii. Pe Pamant mai sunt numai mici roboti a caror sarcina este sa gaseasca o solutie pentru a restaura viata pe planeta. Wall-E este insa singurul robot functional, iar el se indragosteste de Eve, un robotel trimis de oameni pentru a verifica operatiunea.

Asadar, acestea sunt cateva filme recomandate de echipa CONIL. Vizionare placuta!

1 Comment
  • Ionuț Sandu
    Posted at 18:00h, 23 September Reply

    Kung fu panda 1 și 2

Post A Comment

Translate »