Jocurile de strategie

Jocurile de strategie

Astazi vorbim despre jocurile de strategie si dezvoltare a inteligentei. Asa numitele ‘smart games’ au ajutat milioane de copii in dezvoltarea abilitatilor cognitive. De aceea, la CONIL, noi integram aceste activitati in programul saptamanal al celor mici.

Asadar, valorificand invatatul interactiv, noi le punem la dispozitie celor mici jocuri precum sah, dame, quoridor, etc. Copiii sunt bineinteles mereu bucurosi sa participe, iar astfel noi ii invatam sa isi dezvolte si simtul fair play. Jocurile de gandire ajuta desigur si la dezvoltarea abilitatilor de comunicare si emotionale. Spre exemplu, de multe ori vorbim despre copii cu tendinte agresive care, prin practicarea acestor jocuri, reusesc sa isi stapaneasca emotiile mult mai bine. In plus, pe langa crearea rapida de conexiuni ce necesita concentrare si abilitati strategice, copiii invata sa aplica gandire critica cand vine vorba de anticiparea mutarilor adversarilor.

Asadar, jocurile de gandire au multe beneficia pentru dezvoltarea celor mici. De aceea, la CONIL, noi ii incurajam pe cei mici si pe punem la dispozitie o gama cat mai variata de astfel de jocuri. Care sunt jocurile de strategie preferate de copilul tau?

No Comments

Post A Comment

Translate »