Prima zi de gradinita

Prima zi de gradinita

Astazi vorbim despre prima zi de gradinita si emotiile pe care le aduce, atat pentru parinti cat si pentru cei mici! Pentru cei ce merg pentru prima oara la gradinita, aceasta zi este plina de emotii, iar pentru cei din grupele mai mari este cu siguranta un motiv de bucurie!

Pentru copiii din grupa mica, prima experienta are cu siguranta si parti pozitive cat si negative. Spre exemplu, prima despartire de parinti este dificila. De cele mai multe ori, aceasta se lasa cu plansete din partea micutilor. Cu toate acestea, chiar si pentru parinti prima zi de gradinita este dificila, deoarece despartirea este grea.

Cei din grupele mai mari sunt insa adesea bucurosi sa se intoarca la locul in care au atatea amintiri frumoase. Peste vara, putini se intalnesc cu prietenii de la gradi, asadar este o zi plina de energie si fericire. Multi dintre copii sunt entuziasmati sa povesteasca despre aventurile aduse de anotimpul cald, asadar prima zi de gradinita este plina de zumzete si rasete intre prieteni.

La CONIL, noi ne bucuram sa ii intampinam pe copii dupa o vara plina de peripetii! Educatoarele sunt incantate sa se revada cu micutii lor, precum si acestia la randul lor sunt bucurosi sa petreaca timp cu ele. In plus, noi ne bucuram sa revedem zambetul prescolarilor si sa ii ajutam zilnic in croirea si dezvoltarea unui caracter frumos!

No Comments

Post A Comment

Translate »