Creatorii de povesti

Creatorii de povesti

Sambata a avut loc lansarea de carte Creatorii de Povesti. Evenimentul a fost un real succes, unde am reusit sa petrecem timp de 3 ore! Cu ajutorul editurii Integral si al gazdei noastre Muzeul National al Satului, Asociatia CONIL a reusit sa sustina lansarea primei carti scrise de copii, in beneficiul copiilor! Aceasta poate fi achizitionata accesand link-ul de mai jos, iar bineinteles 50% din pretul acesteia este redirectionat campaniei Copiii cu dizabilitati vor sa invete!

https://bit.ly/3bDixMY

In cadrul evenimentului am organizat diferite activitati interactive pentru cei mici. Printre acestea am avut ateliere creative, o tombola si degustari de inghetata! Copiii au avut oportunitatea de a picta pe sticla, pe tricouri sau a crea papusi din linguri de lemn.

Cu toate acestea, pentru CONIL siguranta vine pe primul loc! Asadar, cu toate ca evenimentul a avut loc in aer liber, participantii au fost rugati sa poarta masca de protectie. Iar, pentru ca toti cei prezenti au cooperat, am reusit sa organizam un eveniment minunat, lipsit de intamplari stanjenitoare! De aceea, le multumim celor prezenti pentru sustinere, dar si pentru conduita!

Din partea echipei CONIL, vrem sa le multumim si jurnalistei Ioana Maria Moldovan pentru sustinerea ei pe intreaga durata a proiectului, Irinei Ismail pentru ideea si coordonarea proiectului si nu in ultimul rand, Adelei Hanafi, pentru suportul oferit de fiecare data! In plus, vrem sa le multumim si micilor creatori, parintilor lor si celor prezenti la eveniment, fara de care evenimentul nu ar fi fost posibil!

No Comments

Post A Comment

Translate »