Bucuriile unui nou inceput

Bucuriile unui nou inceput

La jumatatea vacantei de vara am fost informati ca anul scolar 2020/2021 se va desfasura in conditii normale, iar elevilor li se va permite sa mearga din nou la cursuri. Insa, odata cu apropierea noului start, incertitudinea a crescut. Noi stim insa ca cei mici ar fi extrem de bucurosi sa se intoarca la scoala, iar că cei mari sunt ingrijorați și temători. Despre posibilele metode de abordare ale situatiei am discutat intr-un alt articol, asadar astazi vom vorbi despre bucuria celor mici de a se intoarce la scoala!
Stim ca unii copii sunt entuziasmati in timp ce altii sunt mai putini fericiti cand vine vorba de finalul vacantei de vara, insa in conditiile actuale suntem convinsi ca majoritatea celor mici abia asteapta sa se intoarca la socializarea in mediul offline!
Bucuria de a o revedea pe doamna invatatoare, de a le povesti colegilor despre aventurile din vacanta mare si jocurile din recreatie nu se compara cu nimic! Intr-adevar educatia online are avantajele ei, precum trezitul mai tarziu de dimineata sau snack-ul din timpul orei, cand microfonul nu este deschis…dar cu toate acestea, copiii cu siguranta prefera sa bata mingea in curtea scolii! De aceea, emotiile sunt mari cand vine vorba de noul an scolar, mai ales ca distantarea sociala si purtarea mastii sunt o responsabilitate pe care fiecare o are.
Noi speram ca cei mici vor reusi sa se bucure din nou de socializare offline si experienta pe care mersul la scoala si orele fizice o ofera. Cu toate acestea, stim ca siguranta tuturor vine inainte, iar daca riscul este prea mare si institutiile educationale nu sunt bine pregatite, noi le uram success celor mici in mediul online!

No Comments

Post A Comment

Translate »