Voluntari in slujba copiilor

Voluntari in slujba copiilor

In urma cu 3 zile Ioana Maria Moldovan a aparut la emisiunea Gandul. Acolo ea a vorbit despre misiunea Asociatiei CONIL si in special despre campania Copiii cu dizabilitati vor sa invete. Noi ii multumim, ca intotdeauna, pentru ajutorul oferit.

Pentru CONIL este foarte importanta aparitia in diverse emisiuni, articole, publicatii ale presei. Noi stim ca numai in acest fel putem obtine suportul oamenilor care vor sa faca bine. Asa cum si Ioana spune pe parcursul interviului, de cele mai multe ori este greu pentru cei care vor sa ofere sprijin, deoarece de multe ori nu stiu cum. Asadar, prin toate aparitiile oamenilor din lumea CONIL pe diverse canale media, noi le aratam celor din jur care sunt metodele prin care ne pot ajuta. Printre acestea se numara de la cele mai mici fapte precum un simplu share pe Facebook sau o vizita la unul din sedii si pana la cele mai mari precum donatiile.

De aceea pentru noi este important sa mentinem o conversatie constanta cu publicul larg, pentru ca este important sa aducem la cunostinta existenta copiilor cu cerinte educationale speciale si nevoile lor. Noi ii multumim Ioanei pentru sustinerea interviului si pentru invitatia facuta urmaritorilor de a se implica in campania noastra.

Un simplu SMS la 8864 cu textul GLAS – da voce copiilor nonverbali.

No Comments

Post A Comment

Translate »