Reteta CONIL

Reteta CONIL

Deja toata lumea stie si vorbeste despre importanta sportului in viata tuturor. Fie ca este vorba de cei mici, pentru a scapa de toata energia lor, fie ca vorbim despre adolescenti ce au nevoie de un mod de a isi petrece timpul liber sau adultii care cauta o iesire din cotidian, educatia fizica este cu adevarat importanta!

In mijlocul pandemiei, am creat un program sportiv pe care l-am recomandat tuturor! In speranta ca majoritatea au reusit sa aloce timp pentru sport, am decis sa continuam activitatile fizice la CONIL! Asadar, saptamanal copiii participa la ore de yoga, ale caror beneficii au fost descrise in articolul “De ce yoga?” Iar zilnic ora de inviorare de dimineata!

Bineinteles, orele diminetii nu sunt ideale pentru a ii pune pe copiii la “munca”, insa noi stim ca acest mic efort va avea un impact pozitiv! Iar, dupa ce ne atrenam putin muschii corpului, urmeaza antrenamentul muschilor mintii!

Asadar, la CONIL, cei mici se antreneaza constant pentru a deveni cea mai buna varianta a lor! Rezultate avem numeroase, pentru cheia retetei CONIL sta in balansarea activitatilor practicate de cei mici!

No Comments

Post A Comment

Translate »