Ce este prietenia?

Ce este prietenia?

De-a lungul timpului multe povesti despre prietenie au fost scrise. Fie ca vorbim despre basme, fabule sau desene animate precum Tom & Jerry, am crescut auzind despre numeroase si frumoase prietenii. Inca de mici, fiind inconjurati de oameni, ni se spune ca este important sa avem prieteni. De ce? Pentru ca ne ajuta atunci cand ne e greu, pentru ca sa nu fim singuri, pentru ca avem nevoie de sprijin si pentru ca avem nevoie sa sarbatorim alaturi de ceilalti cand ne merge bine.

Cu toate acestea, pe masura ce crestem, prieteniile devin din ce in ce mai greu de sustinut. Ca orice relatie, acestea necesita atentie, cee ace necesita timp, ceea ce este foarte greu de obtinut! Insa, atunci cand ne gandim la cuvantul prietenie, bineinteles ca nu ne gandim la astfel de prietenii. Nu! Ne gandim la cele din copilarie. Amintirile din clipele inocente, in care prietenia insemna sa batem mingea impreuna, sa ridicam zmeul sau sa jucam sotronul!

La CONIL, noi credem in prietenie adevarata, si in faptul ca aceasta este o componenta semnificaiva in reteta fericirii! Asadar, noi aducem zilnic cate o poveste in cartea intitulata “Povestile prieteniei”. Iar, daca suntem sinceri, avem si o poveste preferata! Este vorba despre prietenia intre cei tipici si atipici, pentru ca creioneaza cu adevarat natura empatica si inocenta a omului, aducand un strop de fericire in sufletul tuturor celor implicati, inclusiv intregii familiei CONIL!

Daca vorbim despre prietenii de succes, vorbim despre CONIL!

No Comments

Post A Comment

Translate »