Vorbim despre hidratare!

Vorbim despre hidratare!

Editia de astazi va aduce cateva sfaturi legate de hidratare! Pentru ca stim ca temperaturile inalte pot duce la deshidratare si pentru ca stim ca uneori avem tendita sa “uitam” sa bem apa, venim cu niste sfaturi pentru a preveni asta!

In primul rand, bineinteles, este important sa bem apa! Este de notat ca, in general, este bine sa bem cel putin 8 pahare de apa pe zi.  Chiar daca acest numar pare relative mic, deseori nu tinem cont si uitam cata apa bem, pentru ca aceasta vine ca un instinct. Asadar, daca stiti ca in general nu tineti cont de numarul “magic”, va sfatuim sa incepeti!

In al doilea rand, fructele si legumele sunt representative pentru sezonul cald. Acestea, continand multa apa, sunt o sursa importanta de hidratare in sezonul cald. Asadar, va sfatuim sa savurati cat mai des o salata de fructe sis a incercati sa alegeti o salata greceasca in loc de fast food! Nu doar ca reprezinta o alternative mai sanatoase de alimentatie, dar sunt si o sursa pentru a ne mentine hidratati!

De aceea, la CONIL, noi punem pret pe o dieta corespunzatoare. Aceasta include bineinteles multe fructi si legume proaspete! Iar, legat de hidratare, nu uitam niciodata sa le reamintim celor mici cat de importanta este aceasta! Servim ceaiul de dimineata si incheiam o zi calduroasa cu o limonada!

 Translate »