Saptamana simturilor

Saptamana simturilor

La centrul CONIL 13 Septembrie continuam terapiile de recuperare! In saptamana 22-26 iunie, le-am pregatit o multime de activitati diverse celor mici.

Asadar, luni ii intampinam pe cei mici cu ceaiul de dimineata, urmat de yoga in aer liber si grupuri de socializare. Mai apoi, bineinteles ca avem dans-terapie si terapie ocupationala. Iar, pentru ca tema acestei saptamani sunt simturile, vom aloca o ora pentru ascultarea sunetelor din natura!

Mai mult, marti se anunta ascultarea batailor inimii, pentru ca, asa cum am mai zis, credem in educatie interactive! Desigur, asta nu este tot ce avem pregatit pentru marti. Le vom oferi copiilor gimnastica de inviorare si grupuri de socializare!

Incepem ziua de miercuri cu gimnastica de inviorare si o continuam cu yoga in aer liber! Desigur, nelipsitele ore de art-terapie si terapie ocupationala vor face parte din programul zilei. De asemenea, vom face si exercitii tactile!

Joi avem programate ore de dans-terapie si logopedie. Cei mici se vor putea bucura mai apoi de activitati in aer liber si grupuri de socializare. Joia simturilor aduce si jocuri senzoriale pentru cei mici!

Finalul saptamanii incepe cu inviorarea de dimineata si se continua cu diverse activitati in aer liber, grupuri de socializare si terapii. Dar, pentru ca stim ca cei mici au nevoie de o pauza dupa o saptamana lunga, prezentam momentul destainuirii. O surpriza pentru cei mici!

Asadar, puteti vedea ca avem o saptamana cat se poate de plina la CONIL! Ca de obicei, cei mici se vor bucura sa socializeze si sa se joace in aer liber, si vor beneficia de orele de terapie!

Va asteptam cu drag!

 Translate »