Vizita la CONIL

Vizita la CONIL

Astazi am primit o vizita de la Shana Cleto si Ramona Tufaru, care au venit la unul din sediile CONIL pentru a ii vedea pe cei mici. Cele doua lucreaza ca si consultanta in domeniul afacerilor, si recent au devenit prieteni CONIL!

Asadar, au decis sa viziteze unul din centrele noastre pentru a ii cunoaste pe copii! Bineinteles ca acestia au fost extraordinar de incantati sa cunoasca persoane noi, care cred in cauza CONIL! Cum incluziunea si respectful sunt unele din valorile noastre de baza, le promovam asadar cu fiecare ocazie. Shana si Ramona au fost impresionate de cei mici! Caldura cu care au fost intampinate, si fetele simpatice ale piticilor si zambetele largi le-au facut sa inteleaga cu adevarat de ce misiune CONIL este atat de importanta.

Noi ne-am dat seama ca ce e cel mai important pentru ca lumea sa inteleaga ce facem este ca acestia sa ii cunoasca pe cei mici! De aceea, va povestim zilnic despre ce se mai intampla pe la sediile noastre si despre toate activitatile CONIL, chiar aici!

Iar, daca doriti sa le cunoasteti si voi pe cele doua prietene CONIL, puteti afla mai multe accesand link-ul www.elisil.ro (Ramona Tufaru) si www.savyenergy.com (Shana Cleto).Translate »