Ce se mai aude pe la CONIL?

Ce se mai aude pe la CONIL?

Saptamana aceasta am reluat activitatea la Gradinita CONIL Cotroceni! I-am intampinat cu bucurie pe cei mici, care sunt foarte entuziasmati sa se reintoarca la gradi! Dupa 3 luni fara activitate, piticii s-au intors mai voiosi si mai energici ca niciodata! Pentru a le menține entuziasmul, le-am pregatit o multime de activitati interesante in aer liber, cum este si normal pe timp de vara!


In acelasi timp, copiii sediului 13 septembrie au reluat programele de terapie in urma cu doua saptamani. Fie vorba de logopedia, art-terapie sau kinetoterapie, copiii cu CES beneficiaza de ele la CONIL! Kinetoterapia, spre exemplu, este folosita pentru a corecta postura dar si pentru a recupera deficitul functional, ca urmare a anumitor afectiuni neurologice, reumatice, etc. Dar, pentru copiii cu CES, este si un mijloc de a mentine starea de bine!
Asadar, in ultimele saptamani putem spune ca am fost ocupati la sediile CONIL! Insa, distractia abia acum incepe! Nu uitati, inscrierile la Scoala de Vara CONIL se fac pana la data de 30 iunie!Translate »