Povestea continua: informatii despre anul scolar 2020-2021

Povestea continua: informatii despre anul scolar 2020-2021

Anul scolar 2019-2020 a luat sfarsit, asadar este momentul sa ne gandim la vara si la ceea ce urmeaza! Scoala de vara CONIL vine cu o multime de activitati interesante, iar inscrierile se pot face pana la 30 iunie, asa ca, grabiti-va!

Tot pana la 30 iunie sunt deschise si inscrierile pentru anul scolar 2020-2021, atat la Scoala Primara CONIL, cat si Gradinita CONIL. Deschise pentru toti copiii, tipici si atipici, sediile CONIL ofera si o evaluare psihologica complexa tuturor elevilor. Aceasta ne va arata capacitatea de atentie, memorare, cognitiva si de comunicare a celor mici. In urma acestei evaluari, specialistii CONIL vor stabili un plan de interventie după un curriculum adaptat care cuprinde activitatea didactica și program de terapie.

Pentru cei interesati, ne puteti contacta oricand pe mail la office@conil.ro. De asemenea, organizam si vizionari in conditii de maxima siguranta, respectand regulile de distantare! Va asteptam in numar cat mai mare pentru un an scolar plin de reusite, la CONIL!Translate »