2 Iulie 2022, Târg Caritabil de Jucării – Parcul Crângași, orele 10:00-12:00

Asociația CONIL, personajul principal al celor mai frumoase povești despre copilării pline de zâmbete, scrie o altă poveste fericită împreună cu copiii înotători de performanță ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Iată cum începe povestea:
Cu toții avem jucării preferate, jucării care, indiferent de vârsta pe care o avem, ne vor aduce aminte întotdeauna de zilele minunate ale copilăriei. Dar ce înseamnă o jucărie și cât valorează ea? Oare valorează cât prețul ei de la raft? Valorează cât toate amintirile frumoase ce te leagă de? Valorează câți ani de zile a locuit la capul patului tău? Dacă o jucărie ar putea valora mai mult? Dacă o simplă jucărie poate deveni șansa copiilor cu nevoi speciale la un viitor mai bun?
Echipa Ambițioșii Steaua Înot, sportivi de performanță ai Clubului Steaua București , inimoși și implicați, își doresc enorm să facă o faptă bună… O faptă demnă de admirație și respect: să ajute copiii mai puțin norocoși, copiii cu nevoi speciale care, din păcate, au o copilărie mai dificilă, plină de obstacole ce trebuie depășite zi de zi. Însă au avut o idee incredibilă, prin care nu doar că-i vor ajuta pe micuții speciali, însă vor bucura și zeci de alți copii! Un Târg Caritabil de Jucării, organizat de copii, pentru copii! Ursulețul de pluș de la capul patului, cel care ne-a vegheat somnul noapte de noapte timp de câțiva ani, acum va ajunge la alt copil, va cunoaște o nouă familie prietenoasă și veselă și își va face un nou prieten. De ce? Pentru că numai așa, copiii Clubului Steaua vor putea strânge fonduri suficiente pentru ca 100 de copii cu nevoi speciale din cadrul Asociației CONIL să poată beneficia de ore GRATUITE de recuperare prin sport, artă, muzică și digitalizare!
Și iată cum, o simplă jucărie, poate însemna un viitor fericit, independent, plin de posibilități. Viitorul este scris în prezent. Orice am face astăzi ne influențează întregul viitor. Așa că, trebuie să profităm de orice ocazie de a rescrie povestea unui copil special care nu își poate scrie singur un viitor mai bun.
Fiecare dintre cei 10 copii inimoși ai Clubului Steaua își vor strânge din camere cele mai frumoase jucării, le vor aduce în parcul Crângași pe data de 2 iulie, și vă vor aștepta cu inimile pline de speranță, între orele 10:00-12:00. Iar jucăriile, expuse cum știu ei mai frumos, abia așteaptă să cunoască noi micuți cărora să le ofere cele mai frumoase amintiri ale copilăriei. Iată cum jucăriile pot însemna mai mult decât… simple jucării. În loc să te duci în mall să cumperi o simplă jucărie, profită de această șansă pentru a achiziționa șansa la un viitor mai bun pentru 100 de copii cu nevoi speciale, sub forma unei jucării!
Pe 2 iulie, în Parcul Crângași, copiii ajută copii! Încurajăm toți părinții să ia parte la acest eveniment. Micuții lor vor pleca aceasă cu o jucărie nouă, iar părinții, cu bucuria de a face o faptă bună pentru alți copii, mai puțin norocoși decât puiul lor!
Asociația CONIL dorește să transmită sincere felicitări tuturor copiilor înotători de performanță ai Clubului Sportiv Steaua, care au avut această inițiativă creativă, demnă de aplauze! Copiii care ajută copii sunt cel mai bun exemplu de urmat! Felicitări tuturor!
Nu spulbera speranța acestora de a strange fondurile necesare pentru ca 100 de copii cu nevoi speciale aflați în grija Asociației CONIL să poată beneficia de ore GRATUITE de recuperare prin artă, sport, muzică și digitalizare. Vino cu micuțul tău în Parcul Crângași pe data de 2 iulie pentru a da valoare unei jucării!
Dacă nu poți ajunge dar vrei să susții inițiativa acestor minunați copii, poți face op donație cât de mică, simplu, direct cu cardul accesând linkul https://swimathonbucuresti.ro/echipa/ambitiosii-steaua-inot

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la office@conil.ro sau la numărul de telefon 0784412222.

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?