Asociatia CONIL
Testimoniale

Forum www.copilul.ro

"Felicitari, Conil!

In peisajul gradinitelor private din sectorul 5, Conil este deja un nume consacrat. De aceea, am ales aceasta varianta pentru cei 2 copii ai mei si nu regret nicio secunda alegerea facuta. Felicitari, Conil!" (Diana Onutescu, 28 August 2013)

"Gradinita Conil Kindergarten

Sunt mamica unui baietel de 2 ani si jumatate. Doresc sa il inscriu la gradi. Am vizitat mai multe gradinite din zona Cotroceni. Fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje.

M-am oprit insa la Conil, deoarece m-a impresionat doamna educatoare. Am gasit acolo un mediu cald, primitor - baiatul meu s-a lipit foarte repede de Miss si chiar a stat in clasa cu copiii cat eu am discutat cu d-na manager. Incepem gradinita de luni. Sper sa fie o alegere buna." (Ioana Popa, 25 Martie 2013)

"Multumiri

Sunt mama lui Daniel Rotaru, elev al CONIL Cotroceni. In urma participarii la serbarea de 8 martie a elevilor de la gradinitele CONIL, desfasurata la Club Guantanamo, am simtit nevoia sa postez si aici un mesaj pentru intreaga echipa de la CONIL. 
Nu am cuvinte de multumire pentru ceea ce faceti cu copiii nostri, dar si cu surprizele pe care ni le oferiti cu fiecare ocazie. Am participat la un spectacol emotionant in care protagonistii au fost copiii nostri minunati.

Multumesc inca odata pentru tot, si celor ce inca nu au cunoscut o echipa de profesionisti, le recomand cu caldura blogul CONIL si pagina lor de Facebook."(Rotaru Laura, 13 Martie 2013)

"Pro CONIL

Multumim CONIL pentru tot suportul acordat in cresterea si educarea lui David. 
Felicitari Miss Adela pentru efort si pentru munca pe care o depuneti in folosul copiilor. Am intalnit la CONIL cei mai inimosi oameni de la care copilul meu a invatat sa fie mai bun si mai tolerant, mai atent cu copii cu anumite nevoi si cu cei mai mici decat el. Multumesc!" (Iulia, 3 Martie 2013)

"Gradinita CONIL Kindergarten

Cititorilor acestui forum vreau sa le transmit, in calitate de parinte al unui elev ce frecventeaza gradinita CONIL 13 Septembrie in acest moment. Educator de grupa si manager este doamna Oana Cerbanic, un profesor deosebit cu calitati pedagogice si artistice remarcabile. Va puteti informa despre intreaga activitate a copilor de la CONIL accesand pagina lor de Facebook sau blogul lor. Eu sunt foarte multumita, iar copilul meu accepta culcarea la ora 21:30 doar pentru ca a doua zi sa mergem din nou la Miss si la copii. Am numai cuvinte de lauda si multumiri la adresa echipei CONIL." (Anca Dumitru, 3 Martie 2013)

"CONIL

si-a demonstrat valoarea in cei 8 ani de prezenta pe piata (...).

Felicit CONIL si personal pe Miss Adela care au reusit o performanta deosebita. Multumesc pentru educatia celor doi copii ai mei, absolventi ai CONIL Kindergarten si membri ai CONIL After School.Imbratisari intregii echipe CONIL." (Mirela Cucuvar, 1 Martie 2013)

"Multumesc Conil

si multumesc Miss Oana pentru faptul ca Ilinca vine cu placere in fiecare dimineata la gradinita si chiar vrea sa devina educatoare. Multumim pentru ca ne-ati deschis apetitul pentru balet, ca ne-ati invatat ce este frumosul si ca Ilinca a devenit un mic artist. Multumesc!" (Diana Nuta, Februarie 2013)

"David isi doreste mai multa germana :)

O iubeste pe Miss Oana si totul la gradinita e SUPER!" (Alexandra Baltateanu, Februarie 2013)

Comentarii blog.conilkindergarten.ro

Sarbatoarea mamicilor, la CONIL Kindergarten 13 Septembrie

"Un moment minunaaat!va multumim mis Oana pentru serbarea superba! A fost minunat decorul, portetele noastre realizate de ei au fost delicatesele serii,si poeziile minunate create special de miss pt.fiecare mamica ne-au lasat cu gura cascata la propriu si pline de incantare si bucuria ca puii nostri au un asemenea dascal!un milion de puncte miss Oana si miss Monica!"(Madalina Manolache, 7. 03. 2014)

Spiridusii gradinitelor si ai Scolii Primare CONIL, la Serbarea de Craciun 2013

"FELICITARI! UN GAND FUMOS DIN PARTEA MEA PENTRU TOTI COPIII, ECHIPEI CONIL,PARINTILOR. MULTA SANATATE SI LA MULTI ANI!" (Toma Constantin, 30. 12. 2013)

Spiridusii gradinitelor si ai Scolii Primare CONIL, la Serbarea de Craciun 2013

"Foarte frumoasa serbare. Pacat ca nu promovati si sediul din 13 Septembrie unde sunt copiii destepti si frumosi si cadre didactice deosebite." (Madalina Pislaru, 17. 12.2013)

"Si noi ne alaturam urarilor de sanatate si fericire. Multumiri pentru lucrurile frumoase pe care le faceti!" (Canelea Camelia Veronica, 19.12.2013)

CONIL in revista Avantaje - citeste aici
CONIL la TVR - citeste aici
CONIL la Avon125 - citeste aici